Economisti, ni se pregateste ceva!!! Ceva rau , normal !

Scrie răspuns
alupeio634

#331 Mesaj de alupeio634 »

din discutii intre jurnalisti si ei au un feedback pe surse diverse.

florescud

#332 Mesaj de florescud »

Am vazut pe conta.ro ca s-a creat un comitet de initiativa,format din 3 persoane.Cred ca ar trebui sa o intrebati si pe dna Albu,care chiar s-a zbatut pentru noi:a fost la Avocatul poporului, a trimis scrisoarea la camera dep,se duce in audienta la Anastase,adica asa mi s-ar parea corect.In plus nu e membru ceccar :wink: trebuie sa fie si un nemembru,macar,daca nu in mod egal,peste tot, si in consiliul director,etc.
Bineinteles daca este si ea de acord.

alupeio634

#333 Mesaj de alupeio634 »

Loredana e din Ploiesti, ne trebuie om din Bucuresti fiindca aici e de alergat. Ea s-a zbatut pt proiectul de modific., nu pt asociatie, iarta-ma, cu tot respecul pt ea.
De la voi e un reprezentant, ca sa zic asa, vb de Valentina si ea e tot din Bucuresti. apoi, ea chiar a alergat pt asociatie, a fost la rezervarea de nume, la avocat cu verificarea statutului ... totul pe banii ei, fata asta chiar a muncit pt infiintarea asoc., tot prin ea cred ca vom avea si sediul gratuit o per., asa ca ...
ISA e initiatoarea si e cooptata direct
Eu sunt economist, nu sunt membru CECCAR, sunt din Bucuresti, restul il stii de pe conta.ro

Sa-ti spun drept, azi am omorat telefoanele intre noi 3 si a fost destul de dificil si in 3 sa lucram paralel, daramite in 4.
Nu e discriminare, o chestiune de practica.

Numai bine.

albul498

#334 Mesaj de albul498 »

multumesc ptr sustinere florescud,tot ce fac benevol important sa rezolvam totul.Inca o fata florescud imi cer scuze de situatia de mai devreme dar se pare ca nu eram chiar atenta. :oops: :oops: :oops:

albul498

#335 Mesaj de albul498 »

nu este nici o suparare,important ca aceasta organizatie sa ne reprezinte pe toti.

albul498

#336 Mesaj de albul498 »

voi discuta maine si cu d-na Roberta despre asociatie si scrisoare dupa care am sa incerc sa stau un pic mai linistita ptr ca m-am aventurat f mult si cred ca am depasit masura.Va multumesc ptr sustinere tuturor colegilor.Sa nu o luati ca m-am suparat sau este un moft .

paturcai

#337 Mesaj de paturcai »

Loredana.
Of! Doamne!
Hai sa judecam amndoi corect si la rece lucrurile: esti singura la Ploiesti. Numai faptul in sine ca ai putut sa obtii o intalnire la d-na Anastase este una dintre cele mai mari realizari ale tale si apoi a Asociatiei care este pe cale sa se nasca.
Iti mai dau un exemplu: ISA care este din Constanta si care a fost initiatoarea Asociatiei ESTE SINGURA acolo. Munceste si printre picaturi se ocupa. Nu intelege gresit. Nimeni nu te da la o parte. Asa cum spuneam si mai devreme: Este nevoie de oameni in fiecare judet. Ai sa vezi! Eu m-am oferit voluntar pentru ca sunt aici.
Ceea ce nu este deloc de neglijat este ca o sa avem un spatiu. Fie el si o garsoniera. E un inceput. Eu lucrez la o firma particulara dar nu imi pot permite sa pun la dispozitie spatiu, pentru ca nu este al meu.
Repet: nimeni nu-ti neaga meritele si mai mult de atat eu sunt primul care stau cu sufletul la gura sa aflu cum a decurs intalnirea de maine. Aproape ca nu mai am rabdare sa stiu ce se va intampla maine. De o saptamana nu fac nimic. Parca am innebunit! Am declaratii si am de lucru zi lumina si eu stau pe forumuri ca un inconstient. Imi sacrific timpul - asa cum pot - ca sa izbavim sa ajungem intr-un loc si sa fim o mare familie. Da-l incolo de timp. O sa lucrez mai mult cand o sa pot. Nu mor! Intr-o familie te simti aparat si cuiva ii pasa de tine.
Daca tu crezi ca te abandoneaza cineva chiar esti copil!
Repet faptul in sine ca ai intrebat in stanga si-n dreapta si ca o sa ajungi pana la al treilea om in stat in audienta chiar nu e la indemana oricui.
Iti tin pumnii!
Fii barbata!
:wink:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

albul498

#338 Mesaj de albul498 »

mii de multumiri,santeti un om deosebit ati reusit tot timpul sa-mi ridicati moralul.Cu stima si respect loredana
daca am reusi sa fim toti ca dvs am ajunge departe.

stire

#339 Mesaj de stire »

Loredana sunt alaturi de ceea ce faceti chiar daca nu sunt fizic dar dimineata si pe tot parcursul zilei urmaresc ceea ce se discuta si ma bucur din tot sufletul ca OAMENI cu sufletul mare , chiar daca sunt ocupati au de lucru , ca noi toti doresc sa lupte pentru noi . Are dreptate dl Paturcai o sa muncim noaptea , dar trebuie sa va sustinem.
Never say never !

florescud

#340 Mesaj de florescud »

Eu am o problema:sunt,asa,mai chisata,pana nu sunt sigura de ceva,nu am pace....
Doresc sa stiu,de la dna Alupei,ceea ce nu am putut afla de la Valentina:in momentul cand asociatia este inscrisa,cum va ganditi sa actionati in perioada imediat urmatoare acestui fapt,in legatura cu proiectul de modificare a legii contabilitatii,care a fost BAZA tuturor dezbaterilor de pana acum.Pe mine,dar am vazut ca si pe alti membri ai forumului SAGA,ce si-au trimis adeziuni la APEC,ma(ne) intreseaza in mod deosebit acest lucru si apoi,alte probleme legate de anaf .De ex,in Bacau,nu am avut nici o problema majora cu Anaf,in schimb cu ceccar au fost peroane ce au avut mari probleme(vezi sectiunea ''alte probleme'',topicul ''probleme ceccar'') si ,sincer,asta ma macina mai mult decat ORICE doriti sa faceti in prezent.Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Dna Albu,succes la intalnire, sa aveti la dvs si proiectul de modificare si extrase din codul muncii,dar si Legea contabilitatii,in formula prezenta,ca sa aveti pe ce discuta.Daca va ajuta scrisoarea,luati-o cu dvs.Nu va suparati ca intervin,dar trebuie sa fiti pregatita cu toate documentele.Insistati pe programul de lucru pe baza de contract de munca partial si pe situatiile financiare ce nu necesita viza expert sau altcineva(sa fim cu un pas inainte).Abia astept si eu sa vad ce vi se spune...

olariun263

propunere modificare Directiva IV SI VII

#341 Mesaj de olariun263 »

pe Hotnews.ro s-a postat o stire conform careia se propune modificarea Directivelor IV si VII.Se refera la renuntarea intocmirii situatiilor financiare de catre microintreprinder.(personal angajat sub 10;cifra afaceri peste 1mil.euro;capital peste 500mii euro.)sa vedem daca sunt de acord si cei de la CECAR. :

stire

#342 Mesaj de stire »

oare sunt ei de acord cu asta ?? Nu cred , iti dai seama ca pierd :D din certificarea bilanturilor
Never say never !

florescud

#343 Mesaj de florescud »

Da am vazut si eu.Se lasa totusi o portita,in sensul ca fiecare tara poate sa aplice acest lucru in functie de mediul conjuncural propriu.Si cum la noi se misca lucrurile (cele bune) foarte greu,nu ma astept la alinierea tarii noastre la legislatia noua propuse de UE.Sa dispara ultima speranta a ceccar legata de extinderea atributiilor membrilor sai???
:lol:

sgarburav

#344 Mesaj de sgarburav »

florescud scrie:Eu am o problema:sunt,asa,mai chisata,pana nu sunt sigura de ceva,nu am pace....
Doresc sa stiu,de la dna Alupei,ceea ce nu am putut afla de la Valentina:in momentul cand asociatia este inscrisa,cum va ganditi sa actionati in perioada imediat urmatoare acestui fapt,in legatura cu proiectul de modificare a legii contabilitatii,care a fost BAZA tuturor dezbaterilor de pana acum.
Dupa constituirea asociatiei, dupa numirea unui consiliu director, dupa aprobarea unei strategii de lucru si actiune pentru termen scurt si mediu, se va hotara acest lucru, iar fiecare membru va fi informat, in scris sau printr-o prima adunare generala.
De asemenea pot fi strategii publice, dar si strategii "secrete", care vor fi aduse la cunostinta dupa ce se vor intampla.

septimiuv

Re: propunere modificare Directiva IV SI VII

#345 Mesaj de septimiuv »

olariun263 scrie:pe Hotnews.ro s-a postat o stire conform careia se propune modificarea Directivelor IV si VII.Se refera la renuntarea intocmirii situatiilor financiare de catre microintreprinder.(personal angajat sub 10;cifra afaceri peste 1mil.euro;capital peste 500mii euro.)sa vedem daca sunt de acord si cei de la CECAR. :
deja s-a votat pentru aceasta modificare in UE

Scrie răspuns