control ITM
-
control ITM
Atentie! am avut control de la ITM . Va spun ca pret informativ ce documente mi-au cerut : fise protectia muncii , responsabil PM , SSM -, contract cu medicina muncii , fise aptitudini , evaluare risc , decizii privind perioada in care se fac instructajele de SSM ,Pv de verificare tehnica a prizelor de pamant ,contractele de munca a tuturot angajatilor, fisele de post .
Se pare ca ati avut control de la SSM.....da..cam asa ceva cer...pe mine m-a intrebat daca am autoturism pe firma si cine il conduce?. Eu am raspuns sec...da, avem...sefu'".........Mi-a spus ca trebuie sa am la dosarul dansului o adeverinta ca este apt de a conduce autovehicule..pentru ca in situatia in care se produce un accident in timpul serviciului...este considerat accident de munca...Va spun asa...ca sa mai maresc "pretul informativ" la d-lui/d-nei "buldanc431"
Si colac peste pupaza...mi-a venit control si de la Relatii de munca, in acelas timp (erau 2 inspectori, unul pe SSM si unul pe relatii de munca), iar la acesta nu am avut sa-i arat "informarea dinaintea angajarii", am gasit despre aceasta si ceea ce trebuie sa contina ea in art. 17 din Codul Muncii, dar sincer...nu am gasit cu cat se amendeaza daca nu se face! Adevarat este ca am primit doar Dispozitie de masuri...ca altfel va spuneam si cat m-a costat controlul....!
Si inca ceva....Informarea se face inainte de fiecare modificare a Contractului de munca...

Si colac peste pupaza...mi-a venit control si de la Relatii de munca, in acelas timp (erau 2 inspectori, unul pe SSM si unul pe relatii de munca), iar la acesta nu am avut sa-i arat "informarea dinaintea angajarii", am gasit despre aceasta si ceea ce trebuie sa contina ea in art. 17 din Codul Muncii, dar sincer...nu am gasit cu cat se amendeaza daca nu se face! Adevarat este ca am primit doar Dispozitie de masuri...ca altfel va spuneam si cat m-a costat controlul....!

Si inca ceva....Informarea se face inainte de fiecare modificare a Contractului de munca...
Gasiti tot ceea ce va trebuie pentru ITM (contract, informari, dispozitii pe diverse articole) pe itm constanta.
Adica aici......
http://itmcta.tripod.com/formulare.html
Sper ca nu va fi o problema ca am postat site-ul....dar e foarte util!
Spor la treaba...!
Adica aici......
http://itmcta.tripod.com/formulare.html
Sper ca nu va fi o problema ca am postat site-ul....dar e foarte util!
Spor la treaba...!