Economisti, ni se pregateste ceva!!! Ceva rau , normal !

Scrie răspuns
florescud

#346 Mesaj de florescud »

Deci,astept un raspuns de la dna Alupei,nu ma satisface raspunsul Valentinei.Pe voi ,cei ce v-ati inscris in APEC va lamureste?
Noroc cu UE, ca poate mai scapam de probleme,vrand ,nevrand.Doamne-ajuta!

florescud

#347 Mesaj de florescud »

Dna Otilia,nu va mai pierdeti timpul raspunzandu-mi:am citit postarile dvs de pe conta.ro si m-am lamurit.APEC(sau cum se va chema) va fi un organism ce nu va lupta pentru apararea profesiei de economist(cum sa o faceti daca asta presupune sa va luptati cu ceccar,pe care nu doriti sa-l deranjati deloc,din ce inteleg eu din comunicatul de presa.Basca,doriti sa ajutati contabilul sa'' progreseze''(cum,decat aderand la ceccar,nu).Eu va doresc succes(nu dvs personal,ci asociatiei) in demersurile vis a vis de anaf,sper sa si reusiti sa schimbati ceva si de asemenea in scoaterea unei reviste de profil.
Din pacate,simt ca pe mine nu ma reprezinta obiectivele dvs,asa ca nu voi adera la asociatie.Dar cine sunt eu?Eu sunt,de fapt, ....gospodina!

paturcai

#348 Mesaj de paturcai »

Fiecare intra intr-o asociatie sau organism care simte ca-l reprezinta.
Nimeni nu doreste sa intre cu forta in niciun organism.
:wink:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

florescud

#349 Mesaj de florescud »

Domnule,nu inteleg de ce trebuie atatea lamuriri ca nu vrem sa ne substituim ceccar,ce atatea explicatii,nici nu trebuie pomenit cuvantul ceccar in comunicatul de presa.Lasati-i sa citeasca obiectivele,de acolo rezulta tot.Comunicatul nu trebuie sa inspire(ca sa nu zic sa transpire) umilinta in fata nimanui.Altfel,eu sa fiu ceccarul,nu pot sa inteleg decat teama viitoarei asociatii in fata mea,deci,nu ma mai intereseaza,pot sa fac ce vreau in continuare.Sincer,mi-e greu sa cred ca vor fi mai multe adeziuni cu aceasta optica. Noi vom continua protestele pe proiectul de modificare in nume personal,asa cum putem,caci asta ne-am dorit,cel putin eu,dna Albu,Galuscag,Badoid,Olariun si altii ,din cate am inteles din poastarilor d-lor.

danilevicis

#350 Mesaj de danilevicis »

Doamna Florescu D, v-am trimis un mesaj privat, imi confirmati daca l-ati primit?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

croitoruf382

#351 Mesaj de croitoruf382 »

Semnati adeziunea. Asta este cel mai bun lucru de facut.

florescud

#352 Mesaj de florescud »

Am primit.Imediat ce-i dau copilului papica,iti scriu.Poate n-ar trebui sa ne tot domnim atat,dar si eu am tendinta,sa nu jignesc cumva. :shock:

florescud

#353 Mesaj de florescud »

danilevicis , am trimis mesaj privat.Sper ca a ajuns.

galuscag52

#354 Mesaj de galuscag52 »

as dori sa stiu unde pot semna adeziunea
Va multumesc

danilevicis

#355 Mesaj de danilevicis »

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

albul498

#356 Mesaj de albul498 »

imi pare rau ca postez abia acum,dar am stat in anticamera de la 2.30 pana la 18 ca sa pot intra la d-na Roberta.Dar s-a meritat ptr ca mi-a spus ca ne sustine in amendarea acestui proiect de lege,care a spus ca este o mare prostie si sigur nu va trece.In privinta Asociatiei ne-a felicitat si a spus ca ne va sustine in parlament ,ca profesionisti.Deci in final avem un sustinator care este convins ca acest proiect de lege nu va fi promulgat.

albul498

#357 Mesaj de albul498 »

culmea ironiei a fost ca in momentul in care trebuia sa intru,a intrat inaintea mea un domn de la CECCA ,mai exact acel domn care mi-a trimis pe mail acea scrisoare care am postat-o.Dar care nu a avut prea mare reusita,nu pot sa scriu foarte multe pe forum ca se pare ca este f citit si nu mai este cazul sa le dam chiar totul pe tava celor care sant impotriva noastra.Intr-un cuvant am reusit,avem suport din partea d-rei Roberta.daca vreti sa mai discuta putem discuta pe mail sau pe messenger.

paturcai

#358 Mesaj de paturcai »

Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
O reusita.
MULTUMIM LOREDANA
LO-RE-DA-NA
LO-RE-DA-NA
LO-RE-DA-NA
LO-RE-DA-NA
LO-RE-DA-NA
Bravo fata! Bravo tie.
Intamplator stiu mai multe - aproape tot - ce ai discutat pe acolo.
Asa este: nu poate spune tot. Pentru ca nu ar crede nimeni. Asa ca e mai bine sa nu spui tot PENTRU CA A FOST O DISCUTIE NU CU ORICINE.
Asa cum spuneam: cati au sansa sa ajunga in audienta la al treilea om in stat?
Bravooooooooooooooooo.
Felicitari din suflet.

teodorg133

#359 Mesaj de teodorg133 »

albul498 scrie:imi pare rau ca postez abia acum,dar am stat in anticamera de la 2.30 pana la 18 ca sa pot intra la d-na Roberta.Dar s-a meritat ptr ca mi-a spus ca ne sustine in amendarea acestui proiect de lege,care a spus ca este o mare prostie si sigur nu va trece.In privinta Asociatiei ne-a felicitat si a spus ca ne va sustine in parlament ,ca profesionisti.Deci in final avem un sustinator care este convins ca acest proiect de lege nu va fi promulgat.
dna Loredana..vreau si eu, daca nu deranjez, adresa dvs de messenger... :oops:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

paturcai

#360 Mesaj de paturcai »

florescud scrie:......de ce trebuie atatea lamuriri ca nu vrem sa ne substituim ceccar,ce atatea explicatii,nici nu trebuie pomenit cuvantul ceccar in comunicatul de presa
Ce-ati face FlorescuD in locul nostru al celor care vrem sa nu facem inca valuri prea mari? CU siguranta ca o sa intram si in CECCAR sa-l luam la intrebari.
Vreti sa-i bem sangele acum?! Nu putem pentru ca suntem in Post! Mai lasati-ne un pic, zau asa.

Scrie răspuns