Facturi cu minus
Facturi cu minus
La transferarea soldurilor la 30.06.2005 in noua versiune Saga 3.0 nu sunt preluate si facturile cu minus in Situatia Furnizori. Din mesajul primit de la dumneavoastra am inteles ca sunt preluate numai sumele mai mari decat zero de pe coloana Neachitat la zi, dar acele facturi cu minus nu pot fi achitate la zi decat prin Banca, Casa, Intrari. Ce facem cu acele facturi cu minus care nu au fost stinse pana la 30.06.2005? Din Reglare Stornari/avansuri nu am reusit sa sting acele facturi din coloana Neachitat la zi. Ajutati-ma va rog, ca am reusit sa stric Situatia la toti furnizorii si am in jur de 200 de furnizori. Va multumesc.
Facturi cu minus
Tot eu imi dau raspuns pentru ca nu mai am timp sa astept. O sa pierd toate datele care le-au lucrat in luna iulie, nu asa multe vreo 300 de operatii
si o sa tranfer toata baza de date iar. Pentru ca am optat la inceput varianta recomandata. Ma rog, nu mai conteaza, cine ma pus sa tin contabilitate la un supermarket. 

facturi cu minus
sa inteleg ca asta era singurul raspuns pe care-l puteam primi pe acest forum, asta ca sa mai postez si alte interbari, sau sunt eu prea suparat acu' ca sa inteleg sensul raspunsului tau. 

Re: Facturi cu minus
craiul scrie: ... cine ma pus sa tin contabilitate la un supermarket.
aici se referea raspunsul meu ...

"Numai 2 lucruri sunt infinite: universul shi prostia omeneask ! Shi pentru univers nu bag mana-n foc ..." Albert Einstein
- Administrator
... chiar ai dreptate ar trebui sa existe o solutie logica de preluare a datelor in care sa fie incluse optiunile pentru sume cu +/- si excluderea celor egale cu 0 ... dar aici cred ca e chestiune de programareseptimiuv scrie: .... daca preiau toata baza de date parca nu se face rotunjirea.. nu s-ar putea rezolva problema ? ca nu am fizic cum sa ma uit la toate firmele sa vad care, cine are facturi pe minus si pe urma sa le modific... manual ...

"Numai 2 lucruri sunt infinite: universul shi prostia omeneask ! Shi pentru univers nu bag mana-n foc ..." Albert Einstein