Buna seara!
Am si eu urmatoarea problema: firma mea a cumparat de pe net o licenta de antivirus pentru un an.
Plata s-a facut cu cardul pentru o firma din germania ( stiu ca este din germania deoarece am cautat-o pe net). Nu am factura si nici nu am cum sa o obtin (am doar un print al confirmarii comenzii), nu am cod de tva.
Cum inregistrez (205 sau 208)?
Trebuie sa apara aceasta achizitie in 390 ?
cumparare antivirus de pe net
Sincer nu e chiar asa capat de tara daca pui pe 205 in loc de 208... in fine ... eu folosesc 208 pt programe informatice pe care le-am achizitionat .....
Intrebarea mea este .... unde e corect sa trec in 390 programul achizitionat din germania .... la servicii achizitionate sau achizitii de bunuri intracomunit..... eu personal cred ca e corect la servicii... motivatia fiind ca s-ar incadra la servicii furnizate pe cale electronica(producerea si punerea la dispozitia clientului de programe software).
Pareriii???
Intrebarea mea este .... unde e corect sa trec in 390 programul achizitionat din germania .... la servicii achizitionate sau achizitii de bunuri intracomunit..... eu personal cred ca e corect la servicii... motivatia fiind ca s-ar incadra la servicii furnizate pe cale electronica(producerea si punerea la dispozitia clientului de programe software).
Pareriii???