salari
-
salari
si eu am o mica problema la salari am un pensionar cu timp partial de munca ia si daca nu are dreptul la deducere personala cum se procedeaza pentru actualizare acestuia in programul de salari daca nu are dreptul la deducere.
Re: salari
DACA E SINGURUL LOC DE MUNCA, ARE DREPT DE DEDUCERE, NU CONTEAZA CA E CU TIMP PARTIAL.lakaszg677 scrie:si eu am o mica problema la salari am un pensionar cu timp partial de munca ia si daca nu are dreptul la deducere personala cum se procedeaza pentru actualizare acestuia in programul de salari daca nu are dreptul la deducere.
UN ANGAJAT ARE DREPT DE DEDUCERE PERSONALA DOAR LA UN SINGUR LOC DE MUNCA (ACEASTA E PRECIZAREA SI NU SE REFERA CA E CU TIMP PARTIAL SAU NU).
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
pensionar
multumesc stiu la restul care ii am cu timp partial dar si la pensionari e la fel?
Re: pensionar
la oricine care are un singur loc de munca i se acorda deducere personala, dar doar o singura data si doar la locul de munca de baza.lakaszg677 scrie:multumesc stiu la restul care ii am cu timp partial dar si la pensionari e la fel?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)