1.FIFO
2.Nu este obligatoriu ca adaosul comercial sa fie evidentiat la comertul cu ridicata. Avem un produs pe care l-am cumparat cu 10 lei. Il pot vinde cu 15 lei, cu 18 lei, cu 30 lei depinde de client si cat de bine imbracat este.
3. Nu exista aceasta posibilitate sa ii spui programului sa vanda cu adaos de 10% si el sa faca pretul.
4. Este aceeasi intrebare la ca 2. Pretul minim cu care eu pot sa vand un produs cumparat cu 10 lei este 10,10 lei si nu mai mic. De ce? Pentru ca exista o prevedere legala - postata pe site - care spune ca: nu pot vinde in pierdere si nici cu acelasi pret o marfa. Daca nu ai pret prestabilit, ce modificari sa faci?. Repet, pretul minim nu poate fi sub 10,10. Sa admitem ca ai stabilit totusi pret de vanzare la toata lumea de 15 lei. Cand vine clientul tau, treci de mana pretul cu 30% mai putin si-l vinzi cu 13 lei.
5. Bine ca lucrezi cu SAGA
6. Nu mai scrie aici, ca aici ne distram si noi cand prindem ceva timp.
6. Moderatorii sunt TomaC si SeptimiuV
7. Sa nu mai postezi aici ca cei doi te spar... adica te cearta, Iti iau de data asta apararea. Ca ai postat pe 13 ziua ta norocoasa.
8. Sa nu scrii cu litere mari ca oripilezi lumea pe aici.
9. Te rog sa nu-mi spui PATRUCAI ca...o iau la fuga.
Bine ai venit
Ti-a luat cam mult sa te decizi pana sa iei SAGA, nu?
Sa nu se mai intample pe viitor.
Of o sa avem ceva de lucru cu tine dar te vom pune pe picioare. Nu ne intereseaza daca ai votat cu PD-L pentru ca aici nu facem politica. Nu ne intereseaza daca esti membru CECCAR (stiu pe cineva care este interesat de aceasta latura) iar nu ne intereseaza. Ne intereseaza sa stii acolo un pic de contabilitate, in rest BINE AI VENIT!
Cum e forumul? De calitate!
Forumistii? Contabili!

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!