Saga vers.349 -help

jianui

Saga vers.349 -help

#1 Mesaj de jianui »

Buna ziua ..buna seara..dragilor....am marea rugaminte la voi daca ma puteti ajuta cu vechea versiune Saga 349..daca o aveti salvata in calculator..poate mi-o puteti trimite cumva ..cineva...
Problema este ca in versiunea noua de saga 350 , schimband algoritmul de inchidere in contul de venituri -devalidate si revalidate pentru lunile din urma....nu-mi mai suna rulajele..si nici soldul ct.711 :cry:
...singura solutie pe care o vad fiind reinstalarea vechii versiuni
.....astept...cu speranta ..un semn...

eugen01

#2 Mesaj de eugen01 »

din cate stiu eu actualizarile se "activeaza" cu un cod unic.Deci nu cred ca v-ar ajuta o actualizare "straina" de calculatorul dvs.

eugen01

#3 Mesaj de eugen01 »

revin cu o parere
am remarcat ca dupa fiecare actualizare imi apare o arhiva intitulata UpDatezip.Daca e ceea ce cred eu ca este (si anume fisierul ce contine actualizarea) atunci inseamna ca o aveti.Dar!!!
1.Trebuie sa identificati acea actualizare; daca mai stiti ziua in care ati facut actualizarea.
2.Trebuie neaparat sa aveti codurile pentru actualizarea respectiva.(eu mi le notez...asa sa fie!)
3.Pentru verificare 1 si 2 sunati la Saga si intrebati.

jianui

#4 Mesaj de jianui »

:) :) :D :idea: ce idee ...superba....multumesc...multumesc...parca s-a mai luminat nitell

ciobanum147

#5 Mesaj de ciobanum147 »

jianui cum ati rezolvat si eu am aceeasi problema :cry:

jianui

#6 Mesaj de jianui »

Am sunat la Saga si ..incercati in directorul C /Saga 3.0...pe undeva trebuie sa gasiti un folder pe care scrie Actualizari.Dati clik pe el si ar trebui sa gasiti acolo ..versiunile...anterioare.Succes !
Sincer chiar ma gindeam cum de n-a mai avut nimeni probleme de acest gen ,avand in vedere inregistrarile care se fac in cazul ct.711 si care si in cazul noilor reglementari ..dupa mine nu s-au schimbat. Adica...in creditul ct.711 se inregisreaza - la sfarsitul perioadei costul produselor in curs de executie...iar in debitul ct.711 - reluarea produselor in curs de executie, la inceputul perioadei.Si totusi prin schimbarea din versiunea saga 350 modul de evidentiere in balanta e schimbat.

Scrie răspuns