daca urmaresti adaosul pe produse,ai grija la ordinea in care introduci si validezi datele.Sa dai frecvent "operatii">alte operatii cu stocuri">"reglari descarcare"
t>
la gestiunile cantitativ valorice nu e nevoie, daca avem mai multe preturi de achizitie sa creeam articole pentru fiecare."Istoricul" il putem vedea in Fisa de cont.Adaosul reprezentand diferenta dintre pretul de intrare si pretul de iesire.
Ar mai fi inca ceva: vine un client si ma intreaba daca am produsul x si la ce pret. Fiind comert cu ridicata stabilesc un adaos si calculez pretul de vanzare.
Intrebarea: Cum pot sa calculez rapid in Saga pretul de vanzare.
Am gasit eu ceva la articole <<pret de vanzare, dar nu pre inteleg cum.
e..se poate...in meniul Iesiri introduceti cantitatea si pretul dorit si Saga va calculeaza imediat....sa aveti grija sa nu validati si sa nu uitati sa stergeti.Dar mi se pare un lux sa folosesti un resursele unui program doar pentru simulari de preturi....pentru asa ceva, simulari,previziuni, dati-mi voie sa va recomand...clasicul Excell..se poate crea un tabelas cu niste formule ....
OG 192/2008 nu există. Există OUG 192/2008, dar nu are nicio treabă cu TVA. Mai mult această OUG 192/2008 a fost abrogată după o lună de o altă OUG (226/2008).
Dacă întrebarea se referă la aplicarea cotei de 5%, cotă redusă de TVA, la livrarea de clădiri de către firme - atunci răspunsul este: depinde de destinația clădirii, de beneficiar. Răspunsul se găsește în codul fiscal la art.140 alin.2^1.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.