SAGA ONLINE
-
SAGA ONLINE
Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un raspuns.... Se poate lucra pe SAGA online? Adica, sa-l accesez cumva prin internet prin intermediul site-ului propriu? Multumesc
-
- fagarasa176
Sau poti sa folosesti TeamViewer! este gratuit...eu l'am folosit si merge ca uns 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
- fagarasa176
da 01...stiu topicul si l'am citit cu mare atentie, dar dupa cum a spus si colegul nostru briscb este un risc pe care mi'l asum.
Eu nu am avut prb pana cuma, si,
Doamne fereste sper nici sa nu am...
In concluzie....fiecare o face pe raspunderea lui
Eu nu am avut prb pana cuma, si,

In concluzie....fiecare o face pe raspunderea lui
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
- fagarasa176
Eu am incredibile si nebanuite probleme in reteaua interna cu SAGA.
Nu fac valuri mai mari decat sunt, dar de la o vreme daca doresc sa accesez SAGA prin retea programul se deschide dupa 15 sau 20 de minute. Multumesc lui Dumnezeu si trec sa lucrez. Orice se acceseaza: jurnale, casa, intrari, iesiri, orice, dureaza la fel de mult pana preia...
O idee cam am despre ce-ar fi vorba dar nu ma pot pronunta pana nu vine un prieten sa umble la retea.
Banuiala mea este urmatoarea:
- am avut o retea iar calculatoarele din retea nu aveau IP-uri de tipul 192.bla, bla, bla
- dupa ce s-a refacut reteaua, fiecare calculator a primit un IP de genul 192.bla.bla.bla.
- din acest moment au inceput problemele si SAGA nu mai functioneaza cum trebuie.
Nu fac valuri mai mari decat sunt, dar de la o vreme daca doresc sa accesez SAGA prin retea programul se deschide dupa 15 sau 20 de minute. Multumesc lui Dumnezeu si trec sa lucrez. Orice se acceseaza: jurnale, casa, intrari, iesiri, orice, dureaza la fel de mult pana preia...
O idee cam am despre ce-ar fi vorba dar nu ma pot pronunta pana nu vine un prieten sa umble la retea.
Banuiala mea este urmatoarea:
- am avut o retea iar calculatoarele din retea nu aveau IP-uri de tipul 192.bla, bla, bla
- dupa ce s-a refacut reteaua, fiecare calculator a primit un IP de genul 192.bla.bla.bla.
- din acest moment au inceput problemele si SAGA nu mai functioneaza cum trebuie.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- fagarasa176
merge uns pana la un punct.
depinde cate operatii faci. dar in rest merge.
am la o firma 6 calulatoare in retea , fiecare user cu treaba lui si merge uns de 4 ani aproape nu a trebuit sa faca nimic doar sa actualizeze programul.
am la o alta firma 3 calulatoare in retea, la 2 calculatoare se fac facturi si nir-uri (se emit cam 60-70 facturi pe zi) , productie etc. lucreaza din 01.07.2010 cu programul, acuma nu mai merge ca uns.. stai si astepti pana se deschid ferestrele in aplicatie. (stiu din cauza multor documente care se introduc)
de aceea la sf lunii martie o sa fac alta societate si preiau automat doar soldurile ca sa mearga mai repede.si asa va trebui sa fac macar din 6 in 6 luni ca sa mearga bine.
depinde cate operatii faci. dar in rest merge.
am la o firma 6 calulatoare in retea , fiecare user cu treaba lui si merge uns de 4 ani aproape nu a trebuit sa faca nimic doar sa actualizeze programul.
am la o alta firma 3 calulatoare in retea, la 2 calculatoare se fac facturi si nir-uri (se emit cam 60-70 facturi pe zi) , productie etc. lucreaza din 01.07.2010 cu programul, acuma nu mai merge ca uns.. stai si astepti pana se deschid ferestrele in aplicatie. (stiu din cauza multor documente care se introduc)
de aceea la sf lunii martie o sa fac alta societate si preiau automat doar soldurile ca sa mearga mai repede.si asa va trebui sa fac macar din 6 in 6 luni ca sa mearga bine.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Nu sunt programator dar o idee ar fi sa modifici "target"-ul shortcut-ului, adica mai in loc de denumirea serverului sa-i dai adresa de IP (dar numai daca reteaua este local). Nu garantez ca functioneaza, dar cine stie.paturcai scrie:- dupa ce s-a refacut reteaua, fiecare calculator a primit un IP de genul 192.bla.bla.bla.
- danilevicis
Paturca, IP-urile nu au nimic. Iti recomand sa instalezi gratuit pe calculatoarele din retea ccleaner si saptamanal sa dai o curatare de " praf"
Dureaza 30 secunde operatiune. Eu asa fac si programul saga ruleaza mult mai usor. Aici este link-ul de unde poti descarca:
http://download.cnet.com/ccleaner/
In alta ordine de idei, referitor la ce spune herganiec, in cazul meu, unde am servarul si 3 statii, am observat ca, de cand am mai intercalat un al 2-lea switch, deci am doua, 1-ul PC retea merge prin switch-ul mai vechi, alte doua PC-uri retele pe switch-ul mai nou, care cred ca e mai bun, am observat ca cele cuplate la switch-ul nou sunt foarte rapide.
Dureaza 30 secunde operatiune. Eu asa fac si programul saga ruleaza mult mai usor. Aici este link-ul de unde poti descarca:
http://download.cnet.com/ccleaner/
In alta ordine de idei, referitor la ce spune herganiec, in cazul meu, unde am servarul si 3 statii, am observat ca, de cand am mai intercalat un al 2-lea switch, deci am doua, 1-ul PC retea merge prin switch-ul mai vechi, alte doua PC-uri retele pe switch-ul mai nou, care cred ca e mai bun, am observat ca cele cuplate la switch-ul nou sunt foarte rapide.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic