alte idei trasnite
-
alte idei trasnite
Stimabili colegi ia cititi si minunati-va de ideile guvernului.
Ce parere aveti?
http://www.capital.ro/articol/guvernul- ... 33346.html
Ce parere aveti?
http://www.capital.ro/articol/guvernul- ... 33346.html
Pentru implementarea acestui portal GUvernul a pus la bataie suma fabuloasa de 500 de milioane de EUR.
Desi se striga din toate puterile ca nu sunt bani la BUget, pentru un asemenea portal se vor aloca bani mai multi decat s-au alocat pentru construirea autostrazii Bucuresti-Pitesti. Inutil sa spun ca banii pentru intretinerea unei asemenea portal vor fi multi si intotdeauna foarte putini. Prietenii stiu de ce!
Desi se striga din toate puterile ca nu sunt bani la BUget, pentru un asemenea portal se vor aloca bani mai multi decat s-au alocat pentru construirea autostrazii Bucuresti-Pitesti. Inutil sa spun ca banii pentru intretinerea unei asemenea portal vor fi multi si intotdeauna foarte putini. Prietenii stiu de ce!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- fagarasa176
COmpletarea unei astfel de claratii va fi mai savanta decat pentru completarea unui Bilant.
CIne vor trebui sa vizeze aceasta declaratie?
Consultantii sau Expertii.
Eu inclin spre consultanti. Saracii vor iesi si ei in Parlament sa ceara precum confratii Experti sa fie ctoti contabilii consultanti fiscali.
Ce ne mai pregateste si dl. Boc....
CIne vor trebui sa vizeze aceasta declaratie?
Consultantii sau Expertii.
Eu inclin spre consultanti. Saracii vor iesi si ei in Parlament sa ceara precum confratii Experti sa fie ctoti contabilii consultanti fiscali.
Ce ne mai pregateste si dl. Boc....
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
"Înainte de a împărţi, trebuie să produci. Am ajuns la concluzia că nu poţi să împarţi dacă nu ai o creştere economică sănătoasă, bazată pe eficienţă, producţie, şi nu pe consum şi pe datorie”, a spus Emil Boc."
personal mie mi se pare o idee de bun simt....Sa speram ca in Romania doar se fura..nu se si minte !!(precum in Grecia)
personal mie mi se pare o idee de bun simt....Sa speram ca in Romania doar se fura..nu se si minte !!(precum in Grecia)

-
Stimati colegi;haideti sa nu fim pesimisti ,pe degeaba.O sa mai curga multa apa pe cele trei Crisuri pana o sa avem "un portal national" Sper ca eu sa nu-l apuc,dar daca totusi mai traiesc pana cand il copiem de la germani; draga domn PATURCAI[sa nu zic patru cai] il semnez EU, asa cum semnez cele 24-25 situatii lunare ce le intocmesc si raspund ptr.ele cu capul si cu buzunarul! Poate nu-i corect sa ma adresez cu cuvantul: colegi.[imi sunteti mult superiori] dar consider ca prestam aceias meserie si ca se iarta . O zi buna sa aveti!
Nu se bat astia cap in cap cu deciziile si propuneriile astea ? Daca se aproba proiectul celor 41 , sa fie 2 contabili angajati la o societate , cu noua propunere de a se face o singura declaratile , probabil ca unul face declaratia si celalalt o sa bage hartia in imprimanta , nu ?

Never say never !
- danilevicis
CERTIFICÁ, certífic, vb. I. Tranz. A dovedi, a confirma, a întări (printr-un act, printr-o semnătură) autenticitatea, exactitatea, valabilitatea unui fapt, înscris etc. – DEX
Deci daca se certifica aceste declaratii, iar vine fiscul in control pentru ultimii 5 ani pentru care sa zicem declaratiile au fost certificate, constata diferente, calculeaza majorari penalizari, da amenzi. Cine va plati acestea. Cine a certificat nu ? Consider ca daca eu le-am calculat eu raspund pentru ele. Apropo de certificarea bilanturilor in anii trecuti. Expertul a semnat a " certificat " ca datele sunt corecte. in cazul in care s-a acordat o amenda ulterioara datei depunerii bilantului pentru perioada certificata cine a platit amenda?
Totusi intreb pentru ce trebuiesc certificate ?
Sau certificarea consta ca o valoare de 200 lei srisa de mine corespunde cu DOUASUTELEI, fara a cunoaste continutul lui doar 2=doi, 0=zero,0=zero deci douasute .
Deci daca se certifica aceste declaratii, iar vine fiscul in control pentru ultimii 5 ani pentru care sa zicem declaratiile au fost certificate, constata diferente, calculeaza majorari penalizari, da amenzi. Cine va plati acestea. Cine a certificat nu ? Consider ca daca eu le-am calculat eu raspund pentru ele. Apropo de certificarea bilanturilor in anii trecuti. Expertul a semnat a " certificat " ca datele sunt corecte. in cazul in care s-a acordat o amenda ulterioara datei depunerii bilantului pentru perioada certificata cine a platit amenda?
Totusi intreb pentru ce trebuiesc certificate ?

Sau certificarea consta ca o valoare de 200 lei srisa de mine corespunde cu DOUASUTELEI, fara a cunoaste continutul lui doar 2=doi, 0=zero,0=zero deci douasute .
S>
eiii...m-am inspirat din postul lui balintk.
Daca e vorba de originalitate cred ca explicatia dvs, despre fisa postului a celor 2 contabili, in conditiile modificarii L82, ar trebui mediatizata.Cred ca explica si optimismul politicienilor referitor la scaderea somajului si crearea de noi locuri de munca...
eiii...m-am inspirat din postul lui balintk.
Daca e vorba de originalitate cred ca explicatia dvs, despre fisa postului a celor 2 contabili, in conditiile modificarii L82, ar trebui mediatizata.Cred ca explica si optimismul politicienilor referitor la scaderea somajului si crearea de noi locuri de munca...

cred ca ceea ce vor sa faca este un banc prost sau se pregatesc de pacaleli de 1 aprilie . cat despre fisa postului celor 2 contabili este ca in bancul acela cu schimbatul becului de catre contabili ( unul il schimba si celalalt completeaza bonul de consum ) 
Am citit un comentariu haios pe avocatnet.ro :
" ueeee (utilizator neinregistrat)
adaugat acum 6 ore
daca se ajunge la o singura declaratie in 2011, imi tai capul si mi-l indes in fund, daca nu pe-al aluia care zice....."
scuze pentru .....

Am citit un comentariu haios pe avocatnet.ro :
" ueeee (utilizator neinregistrat)
adaugat acum 6 ore
daca se ajunge la o singura declaratie in 2011, imi tai capul si mi-l indes in fund, daca nu pe-al aluia care zice....."

scuze pentru .....
Never say never !