balintk scrie:Apropo " secolul vitezei ". M-a prins radarul, grabindu-ma la Casa de sanatate cu declaratii . Mi-am pus o intrebare cel care a citit radarul are vreo calificare - autorizare " certificata " din punct de vedere metrologic? Ore nu i-ar fi trebuit o alta persoana sa-i certifice ca viteza inregistrata de radar este corecta?
de obicei umbla in echipa, sa inteleg ca politia romana a ajuns la un asa grad de competenta incat e permis sa trimeata un singur politist in misiune???
ceilalti 2 erau de rezerva , daca cumva oboseau cei 2 , rad singura in fata monitorului gandindu-ma la Fred si Barney (politistul gras intotdeauna sta in dreapta si scrie procesul verbal si cel slab la volan )
Acum fac reconstatarea:
I conduce masina
II este GPS pentru a gasi pozitia potrivita pt a fi neobservat.
III urmareste ap.radar.
IV este care identifica infractorul, se identifica, confirma prin statie daca l-a oprit contravientul potrivit cu persoana III, cere actele, comunica punctele amendat, punctele de avertisment, posibilitatea de plata a amenzii, intocmeste procesul verbal si ia ramas bun zice " La revedere".
este cumplit , am ajuns sa facem haz de necaz , dar este adevarat , sper din tot sufletul sa nu ajungem in situatia in care sa fim intradevar 2 angajati la o societate sau sa ne schimbam meseria , am 16 ani de cand fac meseria asta , am intalnit oameni de tot felul ca sefi , ca si colegi , clienti nu cred ca as mai fi in stare sa mai ma apuc de alta meserie
s>
macar atata sa putem face, sa avem puterea de a rade.Nu stiu daca ati vazut stirea adusa de ferenta (Topicul Zvonuri)...se pare ca si politia romana (sau macar cea locala!) vor trebui sa urmeze cursuri CECCAR
(plec de la premisa ca o persoana care are autoritatea de a controla, are cel putin acelasi nivel de competenta cu cel controlat).
La experienta pe care o aveti, nu cred ca schimbarea meseriei e o optiune viabila.Nu dvs. ati fi perdantul...
ehhmmm...sa nu exageram !!! totusi nu m-ar mira ca in Anexa 1 punctul 4 al PNDPC al CECCAR sa mai apara niste discipline obligatorii !!offf de-abia astept sa vina aprilie (se voteaza noul CodFiscal!!)
IAR !!!!! deja mi se pare exagerat in fiecare an avem modificari , sa-l voteze , sa-l modifice o data la 2-3-4 ani , pe bune (scuze) deja o sa ne completam bibliotecile numai cu Codul Fiscal, oare pun o intrebare prosteasca , Biblia tot asa o fi fost modificata pana sa apara in varianta asta actuala ? probabil ca modificarile codului o sa apara pe 23 aprilie sa ne "bucuram" si mai mult
ehhmmm...asta nu e decat rezultatul diletantismului/amatorismului ce caracterizeaza clasa politica romaneasca.Sunt inconstienti (nu in sens medical)...ei cred ca ne fac o favoare, fiind alesi.
Dom'le...toti parca sunt cuprinsi de febra de a lasa ceva dupa ei...nu conteaza daca e bun sau rau...sa fie acolo!!Proiectul de modif a L82 e destul de sugestiv.41 (sau ma rog..40) de initiatori pentru o lege ce "..nu aduce nimic nou" (parca asa s-a exprimat d-l senator Ialomiteanu)...