RAPORT DE GESTIUNE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
oprea

RAPORT DE GESTIUNE

#1 Mesaj de oprea »

Oare nu se poate ca in r.de gest. sa apara si nr. NIR ,iar sumele la intrari sa fie per total 371 ,nu defalcate pe 401.378,4428 ???

Doriana

s-a mai discutat.....

#2 Mesaj de Doriana »

http://www.saga.ro/forum/viewtopic.php?t=16 , acum probabil nu e timp pt estetica, vin vremuri `grele`
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

juncl

#3 Mesaj de juncl »

Nu-mi preia corect datele in raportul de gestiune,desi la iesiri si in jurnalul de vanzari sumele sunt corecte.

ex:in loc de 784000,este784001

maryo

#4 Mesaj de maryo »

juncl scrie:Nu-mi preia corect datele in raportul de gestiune,desi la iesiri si in jurnalul de vanzari sumele sunt corecte.

ex:in loc de 784000,este784001
... reiau....

"... la urma urmei e vorba doar de 1 leu (ROL), e vorba de rotunjiri si crede-ma nu va stabili nimeni suma suplimentara 1 leu (ROL) ... daca e vorba de 1 leu RON ... atunci necesita o corectie"

si apoi cum spunea si Doriana ... "vin vremuri grele" ... din cu totul alte privinte

Doriana

listare rap gest

#5 Mesaj de Doriana »

o sugestie.... ar fi fain ca la listare rap gest sa avem un buton care sa ne permita listarea fiecare zi pe pag separata, de ex sa dai listare luna iunie, bifezi fiecare ... pg separata, si ...gata :lol: asa pana setezi datele pe zile pt rap gest zilnic.... pierzi timpul ... :oops:

Doriana

cosmetizare...

#6 Mesaj de Doriana »

urgentele s-au rezolvat in mare parte...poate va faceti timp si pt cosmetizarea raportului de gest... o idee ar fi la listare , ceea ce am postat anterior... apoi referitor la aspect....
Administrator scrie:Sincer - nici mie nu-mi place. E chiar naspa!
O sa ne facem timp pentru un facelift.

......cam lasa de dorit....

....si sincer nu cred ca emare lucru pt. softisti... cam pe cand intra pe lista de prioritati :?:

Scrie răspuns