RAPORT DE GESTIUNE
RAPORT DE GESTIUNE
Oare nu se poate ca in r.de gest. sa apara si nr. NIR ,iar sumele la intrari sa fie per total 371 ,nu defalcate pe 401.378,4428 ???
s-a mai discutat.....
http://www.saga.ro/forum/viewtopic.php?t=16 , acum probabil nu e timp pt estetica, vin vremuri `grele`
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
... reiau....juncl scrie:Nu-mi preia corect datele in raportul de gestiune,desi la iesiri si in jurnalul de vanzari sumele sunt corecte.
ex:in loc de 784000,este784001
"... la urma urmei e vorba doar de 1 leu (ROL), e vorba de rotunjiri si crede-ma nu va stabili nimeni suma suplimentara 1 leu (ROL) ... daca e vorba de 1 leu RON ... atunci necesita o corectie"
si apoi cum spunea si Doriana ... "vin vremuri grele" ... din cu totul alte privinte
listare rap gest
o sugestie.... ar fi fain ca la listare rap gest sa avem un buton care sa ne permita listarea fiecare zi pe pag separata, de ex sa dai listare luna iunie, bifezi fiecare ... pg separata, si ...gata
asa pana setezi datele pe zile pt rap gest zilnic.... pierzi timpul ... 

cosmetizare...
urgentele s-au rezolvat in mare parte...poate va faceti timp si pt cosmetizarea raportului de gest... o idee ar fi la listare , ceea ce am postat anterior... apoi referitor la aspect....
......cam lasa de dorit....
....si sincer nu cred ca emare lucru pt. softisti... cam pe cand intra pe lista de prioritati
Administrator scrie:Sincer - nici mie nu-mi place. E chiar naspa!
O sa ne facem timp pentru un facelift.
......cam lasa de dorit....
....si sincer nu cred ca emare lucru pt. softisti... cam pe cand intra pe lista de prioritati