ZVONURI ??!!...DIN AUZITE ??!!!
- fagarasa176
err...ehhmm...am fost informati deja :
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 6&start=45
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 6&start=45
- fagarasa176
Acest domn Ialomiteanu - unul dintre promotorii si semnatarii Legii contabililor gemeni la toate firmele, fost director ANAF Brasov, fost "profesor" CECCAR Brasov, o somitate in domeniul Fiscalitatii si COntabilitatii - vine si o da in stilul dl. TOMA Marin - presedintele CECCAR - de garduri.
Dansul stie ce nici macar cei de la Finante nu stiu.
Nu stiu de ce se mai chinuie jurnalistii sa-l bage in seama. Ma doare-n ghete pe mine ca este la COmisia de Buget Finante din Parlament! Acolo ca sa ajungi nu-ti trebuie cap si pe ce sa pui capul.
Dansul stie ce nici macar cei de la Finante nu stiu.
Nu stiu de ce se mai chinuie jurnalistii sa-l bage in seama. Ma doare-n ghete pe mine ca este la COmisia de Buget Finante din Parlament! Acolo ca sa ajungi nu-ti trebuie cap si pe ce sa pui capul.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- teodorg133
Si? Eu de exemplu prefer o cota de 30% impozit pe profit, dar să știu sigur că e stabilit în funcție de o bază de calcul stabilă și care să nu fie modificată odată la cîteva luni.
Așa se laudă, guvernanții noștrii, că avem cotă de 16%, dar uită să spună la ce bază de calcul se aplică așa că dacă se face raportul impozit/profit se observă că, în realitate, cota poate depăși 30%.
Nu m-aș bucura de o cotă de 5% urmată de o creștere a bazei de impozitare prin excluderea unor cheltuieli, limitarea altora, introducerea unor texte de lege ambigue, etc.
Așa se laudă, guvernanții noștrii, că avem cotă de 16%, dar uită să spună la ce bază de calcul se aplică așa că dacă se face raportul impozit/profit se observă că, în realitate, cota poate depăși 30%.
Nu m-aș bucura de o cotă de 5% urmată de o creștere a bazei de impozitare prin excluderea unor cheltuieli, limitarea altora, introducerea unor texte de lege ambigue, etc.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- teodorg133
De acord cu dvs...dl.Tomac.....este inca...doar un zvon...desi, 99% toate se adeveresc...in Romanica !!!

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
Declaratie
ehhmmm...nu-mi aduc aminte ca M.I. sa fi fost vreodata asa de direct in declaratii...nici macar in toamna lui 2008 cand a fost acel atac prelungit asuprea leului (ron).Banuiesc ca nu mai vrea sa fie acuzat ca a ratat tinta de inflatie (guvernantii au marit in iarna2009 accizele la tutun ceea ce a dus la inflatie);cum se pare ca politicienii nu vor sa taie din cheltuieli cred ca suma de 2 mld se va face prin tiparnita (precum in anii 90) ramanand in grija BNR sa ii sterilizeze ...cand si cum poate...
ehhmmm...nu-mi aduc aminte ca M.I. sa fi fost vreodata asa de direct in declaratii...nici macar in toamna lui 2008 cand a fost acel atac prelungit asuprea leului (ron).Banuiesc ca nu mai vrea sa fie acuzat ca a ratat tinta de inflatie (guvernantii au marit in iarna2009 accizele la tutun ceea ce a dus la inflatie);cum se pare ca politicienii nu vor sa taie din cheltuieli cred ca suma de 2 mld se va face prin tiparnita (precum in anii 90) ramanand in grija BNR sa ii sterilizeze ...cand si cum poate...
ehhmmm...pana la urma vad ca s-au hotarat pentru reducerea salariilor cu 25%(sector bugetar) si 15% pensii.Sunt sigur ca ati urmarit, s-au ati aflat discursul presedinteluiTB.Daca s-ar fi luat de anul trecut masuri in sectorul bugetar, de reducere a cheltuielilor, probabil nu s-ar fi ajuns si la pensii.Dar chiar si asa pentru 25% sindicatele bugetare vor iesi la demonstratii.Mentionez (doar ca exemplu nu ca baza de polemica, sau plangere) ca mie mi s-a redus salariul (lucrez in mediul privat) cu 50% inca din 2008 noiembrie...