va rog ajutor bilant

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
eugen01

#16 Mesaj de eugen01 »

ivane166

#17 Mesaj de ivane166 »

saga imi tipareste bilantul cu caracter mai mare, iar programul de la finante mai mic

eugen01

#18 Mesaj de eugen01 »

ehhmmm...si nu poate fi tiparit din programul de la finante??

tomac

#19 Mesaj de tomac »

Nu conteaza cum vi-l tipareste, ca un font e mai mare sau mai mic.Nu este relevant.Important este ca formularul de bilant si continutul acestuia sa fie aceleasi.
Daca chiar doriti sa fie similar, faceti un import in formularul lor, a fisierelor generate de SAGA si listati-l de acolo.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

dincac624

#20 Mesaj de dincac624 »

niculescumm213 scrie:Eu fac in felul urmator: copiez pe discheta bilantul din saga cu erori. Apoi pe discheta fac un folder cu denumirea cui-ului. Apoi acest folder il copiez in directorul bilantului de la finante. Cind se deschide bilantul exista firma acolo si se corecteaza unde este necesar.
si eu am necorelatie si as vrea sa-l import in programul de pe mfinante, dar nu-l gasesc decat in pdf...cum sa fac :roll: ?

multumesc

paturcai

#21 Mesaj de paturcai »

Atentie la Bilantul din SAGA.
SAGA nu greseste. Dureaza cateva secunde aproape de 1 minut pana SAGA - dupa corectiile pe care le faceti - va arata daca sunt corelatii eronate sau nu.
Deci aveti un pic de rabdare.
SAGA duce cifrele in "formularul inteligent" si apoi "vede" unde sunt erori si ni le arata.
Atentie! Rabdare dupa ce faceti modificari.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

dincac624

#22 Mesaj de dincac624 »

paturcai scrie:Atentie la Bilantul din SAGA.
SAGA nu greseste. Dureaza cateva secunde aproape de 1 minut pana SAGA - dupa corectiile pe care le faceti - va arata daca sunt corelatii eronate sau nu.
Deci aveti un pic de rabdare.
SAGA duce cifrele in "formularul inteligent" si apoi "vede" unde sunt erori si ni le arata.
Atentie! Rabdare dupa ce faceti modificari.
despre ce formular inteligent este vorba? eu intrebasem cum dau de formularul de bilant cel de la anaf care sa nu fie in pfd. eu nu as tine mortis sa-l import, dar cu toate ca modific ceva tot imi da o corelatie cu rosu si nu stiu ce sa-i fac .

paturcai

#23 Mesaj de paturcai »

Eu doar am spus ce s-ar putea intampla.
SAGA lucreaza tot in acel tip de bilant.
NU EXISTA UN ALTFEL DE BILANT DECAT IN FORMAT PDF.
SAGA foloseste acel forumlar si ea, deci nu va ganditi ca SAGA are formatul vechi si ca pe baza lui face bilantul.
Nu!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns