alte idei trasnite
Am impresia ca de fapt nu vor sa lase nimic , vor totul numai pentru ei din pacate pentru noi , cei cu sapa mereu asa vom fi , din cauza unora nu vom reusi sa progresam , numai faptul ca cei care sunt pusi in functii la nivel inalt este parca rupt din rotatiaa cadrelor , ingineri la cultura , medici la .....agricultura , economisti la agricultura , si mai stiu eu ce rotatii se mai fac ..... 

Never say never !
dap...am ramas mai mult decat surprins, cand am citit ca pentru Legea unica a salarizarii a fost luat de model, modelul german.Nu sunt absurd, sa cred ca Romania la ora actuala isi permite salariile din Germania, de asemenea mai mult ca sigur nici sistemul german nu e perfect..si totusi cum de la ei este viabil???
dap...au niste obiceiuri foarte ciudate pentru noi astia de la portile orientului...seriozitate, constiinciozitate wort...HA, vorbe de claca...cred ca ar trebui sa le declaram razboi si una din doua..ori ii invingem si le scoatem din cap toate prostiile alea...ori ..(mai nasol, nu stiu la cati o sa le placa) ne inving ei..si o sa avem soarta invinsilor !! 

mdeh...tot ce aduce rezultate, orice idee de progres, ce in alte parti merge...la noi se perverteste si apare exact opusul..adica..regresul!rotatia cadrelor....e un concept din management, din "iadul capitalist" (anii 60-70 nu mai stiu exact) prin care se sugera ca o companie are rezultate mai bune daca oamenii din diverse compartimente inteleg munca celor din compartimentele cu care intra in contact...ei bine la noi a fost botezata ca si rotatia cadrelor, ca sa nu mai zic de absurditata aplicarii...
http://www.avocatnet.ro/UserFiles/artic ... 311821.pdf
deja aceste proiecte de lege asa cum am mai spus MA SPERIE, se pare ca ai mai scornit ceva , nu zic ca nu-i o treaba buna , dar............parerea mea ca asta precede......394 lunar , pentru a avea o situatie clara si niste controale de o sa inebunim si o sa fie nevoie de 2 contabili la o firma ...totul este premeditat de catre "capetele luminate"
deja aceste proiecte de lege asa cum am mai spus MA SPERIE, se pare ca ai mai scornit ceva , nu zic ca nu-i o treaba buna , dar............parerea mea ca asta precede......394 lunar , pentru a avea o situatie clara si niste controale de o sa inebunim si o sa fie nevoie de 2 contabili la o firma ...totul este premeditat de catre "capetele luminate"

Never say never !
"(1) Faptul generator pentru livrari....intervine la data incasarii contravalorii facturii"
Ma indoiesc ca se va pune in practica asa ceva.Mai ales in perioada asta.Sau daca se va aplica, va fi valabil, numai pentru cei ce au contracte cu statul, de la o anumita suma, pentru cei care fac dovada ca in ultimii 5 (sau tz ani) nu au avut datorii la Bs, Bss sau Itm...in mod cert va avea o gramada de restrictii...
Ma indoiesc ca se va pune in practica asa ceva.Mai ales in perioada asta.Sau daca se va aplica, va fi valabil, numai pentru cei ce au contracte cu statul, de la o anumita suma, pentru cei care fac dovada ca in ultimii 5 (sau tz ani) nu au avut datorii la Bs, Bss sau Itm...in mod cert va avea o gramada de restrictii...
si eu cred la fel ca vor aproba acest proiect cum a fost initial propus doar pentru firmele care lucreaza direct cu bugetul de stat .Oricum cred ca vor pierde multi bani de la buget aproband proiectul dar nu ma mai mira nimic , am destui clienti care lucreaza cu spitalele si sunt disperati ca de asta vara nu au mai incasat nimic , dar datoriile lor la stat "curg". si majorarile la fel.
Never say never !
dap..la asta ma refeream si eu...(sunt patzit!!)...intarzie clientii cu plata..intarzii si eu ..cu platile...am sume in curs de distribuire...situatie ce nu cred ca se va schimba in urmatoarele luni (nu e un caz particular!)..cred ca o sa cer sa fiu platit la nr. drumuri la AF ...stire scrie:o sa fie direct popriri . Oricum ei trimit somatii chiar daca esti cu datoriile la zi , asa ca nu ma mai mira absolut nimic

- fagarasa176