Depunere bilant Registrul Comertului
-
sper sa nu se intample la fel si atunci cand se dau raspunsuri contabile sau idei superficiale dar pline de continut explicativ !!! mai bine cine vrea sa raspunda la ceva sa fie sigur de ce zice !!! nu ma refer la puturcai pentru ca e printre cei mai buni de pe forum ....dar studiati si cititi inainte de a face vreo gafa !!! va multumesc !!!
un venit mic ,constant , sigur si cheltuit eficient pe timp indelungat ......e mai ,,bun''decat orice venit mare realizat pe timp scurt si cheltuit ineficient !!!

ehhmmm...se mai inseala el un guvern intreg cu atatea comisii in spate...dupa care "trage" cate o rectificare..asa ca o mica eroare umana e sublima...
s>
sugestia ta ar fi indicat sa o trimitem legiuitorilor..cu atatea legi modificate, og-uri ce modifica, si republica si etc...cred ca cifra propusa de tine ar trebui interpretata factorial..
s>
sugestia ta ar fi indicat sa o trimitem legiuitorilor..cu atatea legi modificate, og-uri ce modifica, si republica si etc...cred ca cifra propusa de tine ar trebui interpretata factorial..

-