nu doar o licenta, pt ca doar pe unul instalezi programul iar pe celelalte doar faci scurtaturi pe acel calculator.iordans scrie:Pentru 3 calculatoare legate intre ele printr-o retea de apartament,imi trebuie 3 licente ???
retea
Re: retea
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Totuşi uită-te mai bine, folderul system32 există în toate versiunile de windows.
Poate e activată protecţia din Windows pentru folderele speciale, cum sunt C:\Windows sau C:\Program Files.
Dacă ai în Explorer un mesaj de genul View hidden filles, da clic pe acel mesaj şi în mod normal ar trebui să îţi afişeze folderele şi fişierele din C:\Windows.
Ca să te convingi că există acel folder, poţi face o chestie simplă:
1.Dai clic pe start şi alegi Run
2.În căsuţa care îţi apare scrii cmd şi dai enter
Se va deschide o fereastră ms-dos cu un prompter de genul
C:\Documents and Settings\<Nume utilizator>\
urmat de un cursor care pîlpâie.
Acolo scrii comanda CD\WINDOWS\SYSTEM32 şi dai Enter
Astfel prompterul ar trebui să devină C:\Windows\System32 dacă există. Dacă într-adevăr system32 nu există (fapt de care sincer mă cam îndoiesc), ar trebui să primeşti un mesaj de genul: The system cannot find the path specified.
Sau poţi folosi altceva decât Windows Explorer.
De exemplu Total Commander sau EF-Commander Free.
Eu recomand Total Commander de pe site-ul www.totalcommander.ro care este o versiune personalizată cu interfaţă în limba română şi cu o mulţime de pluginuri.
EF-Commander Free poate fi descărcat de aici http://www.softpedia.com/get/File-manag ... Free.shtml
Cu ambele se poate verifica dacă în Windows există acel folder şi se pot folosi ca managere de fişiere mai eficiente decât clasicul Windows Explorer.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.