alte idei trasnite
- danilevicis
- danilevicis
Ţăranii nu îşi mai pot vinde produsele în pieţe, din 25 aprilie, dacă nu sunt înregistraţi la Registrul Comerţului, a anunţat Federaţia Naţională a Sindicatelor din Agricultură Agrostar. Guvernanţii vor să-i oblige pe ţăranii care vin să-şi vândă marfa în pieţe să devină persoane fizice autorizate. În acest mod fiecare producător va trebui să dea bon fiscal chiar şi pentru fiecare legătură de ceapă sau de pătrunjel vândută.
"Efectul imediat va fi acela că producătorul agricol mic nu va mai putea să îşi desfacă producţia în pieţe şi târguri dacă nu este înregistrat la Registrul Comerţului ca persoană fizică autorizată, întreprindere individuală sau familială, determinând astfel micul producător să îşi vândă producţia intermediarilor şi facilitând astfel profitul uşor al acestora şi sărăcirea ţăranului", a declarat preşedintele Agrostar, Niculae Ştefan.
(nu are rost sa mai indic si sursa)
Se pare ca este un efect inatrziat al oug 44...asa ca pentru o legatura de patrunjel, un catel de usturoi...la achitare o sa primim Bon Fiscal !!!
"Efectul imediat va fi acela că producătorul agricol mic nu va mai putea să îşi desfacă producţia în pieţe şi târguri dacă nu este înregistrat la Registrul Comerţului ca persoană fizică autorizată, întreprindere individuală sau familială, determinând astfel micul producător să îşi vândă producţia intermediarilor şi facilitând astfel profitul uşor al acestora şi sărăcirea ţăranului", a declarat preşedintele Agrostar, Niculae Ştefan.
(nu are rost sa mai indic si sursa)
Se pare ca este un efect inatrziat al oug 44...asa ca pentru o legatura de patrunjel, un catel de usturoi...la achitare o sa primim Bon Fiscal !!!
- danilevicis
- danilevicis

Ca bine zici, dar se pare ca Organizaţia sindicală Agrostar vrea ca micii producători agricoli să fie exceptaţi de la obligaţia de a se înregistra la Registrul Comerţului, astfel încât să-şi poată vinde produsele în pieţe şi târguri şi după 25 aprilie
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic