contract comodat

vinczellero

contract comodat

#1 Mesaj de vinczellero »

contractul de comodat trebuie autentificat la notar ???

stroieg886

#2 Mesaj de stroieg886 »

daca bunul este imobil trebuie autentitificat, daca este mobil (tip autoturism)nu trebuie

apetrem

#3 Mesaj de apetrem »

Nici un contract nu trebuie autentificat, in afara de cel de vanzare.
Marian Apetre

stroieg886

#4 Mesaj de stroieg886 »

Daca in spatiul pe care il iei cu contract de comodat figureaza si sediul firmei cand mergi la Registrul Comertului iti solicita contractul autentificat-cel putin asa stiu :oops:

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Nu este nevoie sa fie autentificat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

apetrem

#6 Mesaj de apetrem »

Documentele care atestă drepturile de folosinţă asupra spaţiilor cu destinaţie de sediu social şi/sau de sedii secundare pot fi:
extras de carte funciară, contract de vânzare-cumpărare, contract de donaţie în formă autentică, certificat de moştenitor, act notarial de ieşire din indiviziune sau de delimitare a proprietăţii, hotărâre judecătorească definitivă privind proprietatea sau folosinţa/uzufructul, hotărârea judecătorească definitivă de ieşire din indiviziune, proces verbal de recepţie a construcţiei, act de adjudecare a imobilului vândut, contract de schimb, contract de închiriere (înregistrat la Administraţia Finanţelor Publice, pentru cel încheiat între persoane fizice şi persoane juridice; neînregistrat la Administraţia Finanţelor Publice, pentru cel încheiat între persoane juridice), contract de subînchiriere, contract de concesiune, contract de leasing imobiliar, contract de comodat, contract de uz, contract de uzufruct, certificat de rol fiscal/rol agricol în termen de valabilitate sau orice alt act juridic care conferă dreptul de
folosinţă, la alegerea solicitantului. Extrasul de carte funciară şi certificatul de rol fiscal/rol agricol se depun în original,
celelalte documente urmând a fi depuse în copie certificată de parte sau în copie legalizată
."
http://www.onrc.ro/documente/ghid/23.pdf

Dupa cum vezi, se poate si fara legalizare, daca nu dai de unii cu mofturi ...
Marian Apetre

Scrie răspuns