preluare automata stocuri initiale

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bejinariu satmenc

preluare automata stocuri initiale

#1 Mesaj de bejinariu satmenc »

Buna ziua ! va rog daca puteti ajutati-ma intr-o problema; am o societate la care am tinut in 2009 evidenta stocurilor pe gestiuni si as dori la ianuarie 2010 sa transfer soldul din situatie stocuri sc x2009 srl in sc x2010 srl - preluare stocuri initiale - preluare automata . Toate bune si frumoase pana imi cere calea de import ; aici ma impotmolesc :oops: orice cale de import ii dau imi spune "Cale de transfer invalida. Alegeti calea corecta " . intrebarea mea este cum ar trebui sa "arate " calea corecta (am incercat in mai multe feluri dar nu-i dau de cap . Va multumesc anticipat
Moartea nu vine odata cu varsta, ci cu uitarea. (Gabriel Garcia Marques)

balazse

#2 Mesaj de balazse »

Dar de ce doresti sa treci la sc x2010 srl? De ce nu vrei sa lucrezi mai departe in sc x2009 srl?

bejinariu satmenc

#3 Mesaj de bejinariu satmenc »

in primul rand stocul de marfa este tinut la pret de achizitie, si pentru fiecare iesire trebuie sa scad exact acelasi produs pentru a avea o descarcare a gestiunii corecta ; pana acum primeam de la sc x 2009 un tabel cu diferenta de pret si eu faceam articolul contabil de mana (el tinea separat gestiunea marfurilor) anul acesta as vrea sa culeg intrarile si iesirile la fel ca el (societatea in sine ) pentru a avea o reflectare corecta a intrarilor, iesirilor si a diferentei de pret . multumesc mult pentru raspuns ; daca ai putea sa ma ajuti AR SUUUUPEEEER, multumesc inca odata

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Ai citit manualul de utilizare?
Daca mergi in manualul de utilizaer la "configurare" -> "preluare stocuri initiale" -> vei gasi mesajul "Atenţie! Se selecteaza calea catre program C:\SAGA C.3.0\ si nu calea catre datele firmei (calea de tip C:\SAGA C.3.0\0001\ fiind eronata)".

bejinariu satmenc

#5 Mesaj de bejinariu satmenc »

tocmai aceasta e problema; stocurile vechi (2009) le am in sc x 2009 srl ; eu acum vin intr-o societate noua si preiau balanta si vreau sa preiau stocurile de acolo si... ma duc si ii dau trasfer automat si caut directorul respectiv (care este tot in saga) si nu imi valdeaza directorul sub nici o forma (indiferent ce tip de director aleg ). Ai facut transferul asta vreodata ? daca da spune-mi si mie te rog cum ar trebui sa fie transferul asta !?!? care sunt pasii de urmat :oops: ?? multumesc !

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

selesctati doar : C:\SAGA C.3.0\ si vor aparea tabelul cu firmele. selectezi firma din car edoresti sa preiei stocurile automat , dai ok si le preia de acolo in firma curenta nou creata.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns