PAUZA !

Scrie răspuns
stire

#346 Mesaj de stire »

Cred ca ceea ce postez acum este cel mai bun banc al zilei dar din pacate cat se poate de real

http://cristian-chiran.blogspot.com/201 ... super.html

SCUZE PENTRU EROARE !!!! Acum am vazut mai bine ca este corect .

Mii de scuze !
Never say never !

eugen01

#347 Mesaj de eugen01 »

In anul 2010, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit in ... si-i zice:
- Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile!

Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina.
- Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca ???
- Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp ..... Am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si nu am respectat normele de inaltime.
Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcei pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut.
Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din padurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine.
Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor si de asemenea, au sustinut ca sa pun atatea animale intr-un spatiu atat de mic, inseamna cruzime asupra lor.
Apoi Ministerul Mediului, au spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea asupra mediului..
Inca am un proces in derulare cu Ministerul Muncii deoarce nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier. Blocul Sindical nu ma lasa sa fiu ajutat de proprii copiii la constructie deoarece acestia nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce.
Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul, mi-a confiscat toate posesiile deoarece ei sustin ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie.
Deci Doamne iarta-ma dar, imi trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis!!
Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele aparu din nou stralucitor pe cer.

- Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea ?
- Nu, Noe, se pare ca mi-a luat-o clasa politica inainte...

balazse

#348 Mesaj de balazse »

Foarte buna. :lol:

fagarasa176

#349 Mesaj de fagarasa176 »

Extraordinar de adevarat...nici nu se poate explica mai bine birocratia si "rahatul" in care ne balacim din cauza acestor........ :lol: decat prin acest banc plin de umor negru (parerea mea :wink: )
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

danilevicis

#350 Mesaj de danilevicis »

ha-ha, tare bancul, surprinde realitatea! :D :D
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

fagarasa176

#351 Mesaj de fagarasa176 »

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

danilevicis

#352 Mesaj de danilevicis »

A mai fost postata pe forum la rubrica "lucruri uimitioare" sau asa ceva... :roll: :D
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

eugen01

#353 Mesaj de eugen01 »

Matrix - PingPong

(nu l-am prins pe Houdini..pentru mine no.1 ramane DavidCopperfield)

tomac

#354 Mesaj de tomac »

Unu' moare si ajunge in iad. Acolo descopera ca exista cate un iad pentru fiecare tara . Merge in iadul german si intreaba:
- Ce ti se face aici?
- Pai, ce sa-ti faca... te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora si restul zilei te biciuieste dracul german.
Omului nu-i place ce aude si incearca iadul rusesc:
- Ce ti se face aici ?
- Pai... te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora si restul zilei te biciuieste dracul rus.
Pe urma verifica iadul american, francez etc. si primeste raspunsuri asemanatoare.
Apoi ajunge la iadul romanesc si descopera ca este o coada foarte, foarte mare la intrare.
- Ce ti se face aici ?
- Pai... te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora si restul zilei te biciuieste dracul roman.
- Pai este cam la fel ca in celelalte iaduri, de ce vrea atata lume sa intre?
- Pentru ca scaunul electric nu merge si nimeni nu vine sa-l repare, cuiele din pat au fost furate, iar dracul roman este un fost senator, asa ca vine, semneaza de prezenta si apoi se duce la bar.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

eugen01

#355 Mesaj de eugen01 »

Drept rasplata pentru manifestatiile/mitingurile organizate mai multi sindicalisti primesc drept premiu o excursie cu autocarul prin Ardeal.La un popas pe marginea soselei observa un om ce cosea.Unul din sindicalisti se duce si il ii zice:"Bade, noi suntem de la oras, poti sa ne explici si noua ce inseamna expresia asta "nu'i bai"??Dupa ce mai da jos fo' doua trei poloage omul le zice:"No' dom'le draga, vezi coasa asta??Daca dau cu ea intr-o piatra...e catastrofa!!!da' nu'i bai, am gresia asta si o repar.Daca autocarul vostru se rastoarna in vreo prapastie si va prapaditi cu totii..tot catastrofa se cheama....da'...nu'i bai !!!?!?!

eugen01

#356 Mesaj de eugen01 »

Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si presedintele Romaniei mor si ajung in iad.
Dupa un timp, Elisabeta:
- Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face lumea acolo.
Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol:
- Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
- 5 milioane $.
Semneaza regina cecul de 5 milioane $ si se duce la cazanul ei...
Dupa cateva momente, Bush, tipa:
E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce fac americanii!
Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care il intreaba Diavol:
- Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
- 10 milioane $.
Bush, cu o privire taioasa, semneaza un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui...
Vazand acestea, presedintele Romaniei solicita si el, pe un ton vehement:
- Vreau sa sun in Romania , sa vad ce fac romanii, daca au scapat de coruptie? Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toti!
Suna in Romania , sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului:
- Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez?
- Un dolar...
- Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar??
-Pai, da... Ca daca suni dintr-un iad in alt iad, e convorbire in retea ...

(numele presedintelui Romaniei poate fi oricare din fostii, actualul, precum si oricare din urmatorii 4-5 presedinti)
Ultima oară modificat Vin Mai 21, 2010 9:52 am de către eugen01, modificat 1 dată în total.

danilevicis

#357 Mesaj de danilevicis »

tomac scrie: fost senator, asa ca vine, semneaza de prezenta si apoi se duce la bar.
Ha ha, romanii sunt celebrii prin orice! :D

danilevicis

#358 Mesaj de danilevicis »

eugen01 scrie: - Un dolar...
- Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar??
-Pai, da... Ca daca suni dintr-un iad in alt iad, e convorbire in retea ...
Vaiiiii, hi hi, auzi colea' de la iad la iad.... :D :D

danilevicis

#359 Mesaj de danilevicis »

Cauti pe cineva apropiat? Da o cautare pe google!
Imagine

Deja, guvernul Mexicului a implantat chirurgical cipuri, de marimea unui bob de orez, in partea superioara a bratelor personalului biroului procurorului general din Mexico City. Cipurile contin coduri care atunci cand sunt citite de scanere, permit accesul intr-o cladire securizata, si previn incalcarea legilor de catre cei care vand droguri.
sursa: FoxNews

ferenta

#360 Mesaj de ferenta »

Doi muncitori erau la arat si semanat pe camp la un patron.La un moment dat se gandesc ei sa mai ia o pauza ca si-asa patronul n-o sa treaca taman atunci pe-acolo...
Zis si facut.Scot ei o tuica meseriasa, slana si pita si savureaza momentul, cand deodata apare patronul si nervos incepe sa tipe la ei:
-Bai, voi de ce nu semanati???
-Pai nu suntem frati !!!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns