Retea Windows 7 - Windows 98

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
ciutul

Retea Windows 7 - Windows 98

#1 Mesaj de ciutul »

Am facut greseala sa-mi pun pe laptop W7 (pe calculatorul celalalt fiind instalat W98)
Atata timp cat am avut W XP pe laptop, totul functiona perfect. Acum nu mai pot accesa sc.exe in retea (pe local functionand normal)
Am dat share cu drepturi totale, dar degeaba. Nu merge lansat nici din W98 programul de pe W 7, nici invers. Am pus si compatibilitatea in W 7, ptr W 98. Degeaba.
Va rog mult, daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema, sa ma ajute si pe mine. Multumesc
Probabil ca cel mai bine ar fi sa fac o retea VPN intre sediul firmei si contabila. "Serverul" de la firma este pe W XP, iar eu cu W 7, lucrez perfect pe acest server.

PS Eroarea pe care mi-o da in W 7 este: The application was unable to start correctly (0xc000000f).
Cel mai mult mi-ar conveni ca laptop-ul sa fie server si sa lansez sc.exe de pe laptop in W 98. Asta se intampa o data pe luna cand merg cu datele la firma de contabilitate ptr verificare.

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Win 98 e pe calculatorul ce are rol de server?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ciutul

#3 Mesaj de ciutul »

Asa ar fi cel mai bine, dar nu merge nici cu W7 server, nici cu W98 server in reteaua asta.
Cand era W XP si W 98 in retea, mergea perfect de pe W 98 cu serverul pe W XP. Invers nu am incercat atunci.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Reinstalati pe server, aplicatia completa, programul gratuit de pe prima pagina a siteului sagasoft, fara a va loga in contul de utilizator.
Refaceti shareul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns