Versiunea integrata
-
Re: Versiunea integrata
Ca urmare a acestui lucru, este posibil ca:
1. Sa se renunte la actualizarea programelor SAGA S..
... eu folosesc doar saga s... imi incurca cu ceva activitatea???
... eu folosesc doar saga s... imi incurca cu ceva activitatea???
-
O f. buna initiativa
Din toate punctele de vedere....
Ultima oară modificat Vin Oct 06, 2006 9:25 am de către ochiad, modificat 1 dată în total.
Pare interesanta ideea integrarii celor doua programe.
Intrebarea mea este daca prin aceasta va creste ( se va dubla?) valoarea abonamentului?
Se prevad o multime de schimbari in legislatie in 2007, vor fi suficiente batai de cap cu acelea, ( declaratii noi, raportari noi, etc) ma gandesc ca va fi bine sa puneti la dispozitie versiunea integrata dupa suficiente teste si incercari, ca sa existe cat mai putine probleme.
Va multumesc.
Julia Stiuca
Intrebarea mea este daca prin aceasta va creste ( se va dubla?) valoarea abonamentului?
Se prevad o multime de schimbari in legislatie in 2007, vor fi suficiente batai de cap cu acelea, ( declaratii noi, raportari noi, etc) ma gandesc ca va fi bine sa puneti la dispozitie versiunea integrata dupa suficiente teste si incercari, ca sa existe cat mai putine probleme.
Va multumesc.
Julia Stiuca
versiunea integrata
felicitari pentru initiativa
- nicolaescu112
PROPUNERE
Propun reevaluarea pretului abonamentului, in sensul solicitarii unei sume echitabile care sa cuprinda ambele versiuni actuale, adica, de exemplu, in loc de 67 ron pentru fiecare versiune saga C sau S, prin unificare sa se perceapa un pret mai mic decat cel rezultat prin cumulare 134 ron (67 ron x 2).
Varianta cu abonament anual este super.
Varianta cu abonament anual este super.

-
Re: Versiunea integrata
Administrator scrie:Dorim ca de la 1 ianuarie 2007 sa introducem o versiune integrata a programelor SAGA C. si SAGA S.. Acesta va contine, evident, toate functionalitatile din cele doua programe. De asemenea, se vor putea transfera automat datele din cele doua programe in cel integrat.
Avem in vedere ca acest program sa contina doua metode de activare: una pentru versiunea integrata si una numai pentru partea corespunzatoare lui SAGA C.. Practic, pentru cei care folosesc numai SAGA C., situatia va ramane neschimbata. Aproape sigur, preturile vor ramane la acelasi nivel.
Ca urmare a acestui lucru, este posibil ca:
2. Dimensiunea programului de instalare va creste cu aproximativ 20%.
3. Oarecum legat de aceasta schimbare, durata abonamentului va fi de 1 an.
4. In perioada in care va avea loc inlocuirea programului (ianuarie-februarie 2007), probabil ca, din cauza transferurilor si modificarilor din program, cererile de asistenta sa fie foarte mari. Mai exact, este posibil sa fim mai greu de prins la telefon.
Astept pareri despre cu privire la aceste lucruri.