ce trebuie listat din program pentru dosar?
-
ce trebuie listat din program pentru dosar?
Buna ziua tuturor !
Sunt membru nou Saga.
Din cauza unor probleme financiare am ramas fara contabil si cineva m-a indrumat sa folosesc acest program pentru a-mi inregistra actele societatii .
Imi place foarte mult programul si saptamana trecuta am cumparat abonamentul pentru C.3.0.353 pentru ca varianta asta o luasem free.
As vrea sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce situatii ma obliga legea sa listez din program in fiecare luna?
Eu am listat Balanta, jurnal cumparari, j vanzari, situatie furnizori, situatie clienti, registru jurnal, raport de gestiune, intari obiecte de inventar (pt ca am avut), situatia consumurilor, situatia stocurilor, si bineinteles registrul jurnal zilnic. dar Jurnalul de banca trebuie? Era necesar sa listez toate aceste documente?
Va multumesc anticipat !
Sunt membru nou Saga.
Din cauza unor probleme financiare am ramas fara contabil si cineva m-a indrumat sa folosesc acest program pentru a-mi inregistra actele societatii .
Imi place foarte mult programul si saptamana trecuta am cumparat abonamentul pentru C.3.0.353 pentru ca varianta asta o luasem free.
As vrea sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce situatii ma obliga legea sa listez din program in fiecare luna?
Eu am listat Balanta, jurnal cumparari, j vanzari, situatie furnizori, situatie clienti, registru jurnal, raport de gestiune, intari obiecte de inventar (pt ca am avut), situatia consumurilor, situatia stocurilor, si bineinteles registrul jurnal zilnic. dar Jurnalul de banca trebuie? Era necesar sa listez toate aceste documente?
Va multumesc anticipat !
- danilevicis
Da, este corect. As mai adauga eu:
-registrul de casa zilnic,
-registrul de banca ( ori folositi extrasele cu stampila bancii, ori daca aveti internet banking, le puteti lista direct de pe net, ori chiar jurnalul de banca din saga, atunci cand aveti operatiunile efectuate la zi)
-registrul de imobilizari lunar (daca aveti mijloace fixe)
De asemenea este bine NIR-uri, Bonuri de consum, productie (daca aveti asa ceva)
felicitari pt achizitia saga
-registrul de casa zilnic,
-registrul de banca ( ori folositi extrasele cu stampila bancii, ori daca aveti internet banking, le puteti lista direct de pe net, ori chiar jurnalul de banca din saga, atunci cand aveti operatiunile efectuate la zi)
-registrul de imobilizari lunar (daca aveti mijloace fixe)
De asemenea este bine NIR-uri, Bonuri de consum, productie (daca aveti asa ceva)
felicitari pt achizitia saga
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
- danilevicis
-
da...de acolo listez si eu...si fiindca am 2 gestiuni, magazin mixt -gestiune global valorica si depozit cherestea gestiune tinuta la pret de achizitie...eu sterg notele contabile generate de program si introduc eu de mana...este corect daca pe foaia cu calculul descarcarii de gestiune, la cea cu depozit cherestea tai ce calculeaza programul si scriu de mana ce introduc eu la articole contabile?
-
-

http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... highlight=
si multumesc inca odata pentru atentie....
-
Re: ce trebuie listat din program pentru dosar?
Nu ar fi mai simplu si ecofriendly sa salvam listarile astea pe un CD ceva, atata hartie deci copaci distrusi pentru ce?