STAT PLATA
-
STAT PLATA
buna ziua.
cum as putea modifica in statul de plata salariatii in ordine alfabetica?
cum as putea modifica in statul de plata salariatii in ordine alfabetica?
- fagarasa176
- fagarasa176
Ordin nr. 3512 din 27/11/2008
STAT DE SALARII (Cod 14-5-1/a, Cod 14-5-1/b, Cod 14-5-1/c
şi Cod 14-5-1/k)
5. Conţinutul minimal obligatoriu de informaţii al formularului este următorul:
- denumirea unităţii, secţiei, serviciului etc.;
- denumirea formularului; întocmit pentru luna, anul;
- numele şi prenumele; venitul brut; contribuţia individuală de asigurări sociale; contribuţia individuală la bugetul asigurărilor pentru şomaj; contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate; cheltuieli profesionale; venitul net; deducere personală de bază; deduceri suplimentare; venitul bază de calcul; impozitul calculat şi reţinut; salariul net;
- semnături: conducătorul unităţii, conducătorul compartimentului financiar-contabil, persoana care îl întocmeşte.
Nu ai ce sa modifici...
Statele de plata generate de SAGA contin aceste elemente minime....si mult mai mult chiar...cred ca este cel mai complet model de stat de plata existent la momentul de fata
STAT DE SALARII (Cod 14-5-1/a, Cod 14-5-1/b, Cod 14-5-1/c
şi Cod 14-5-1/k)
5. Conţinutul minimal obligatoriu de informaţii al formularului este următorul:
- denumirea unităţii, secţiei, serviciului etc.;
- denumirea formularului; întocmit pentru luna, anul;
- numele şi prenumele; venitul brut; contribuţia individuală de asigurări sociale; contribuţia individuală la bugetul asigurărilor pentru şomaj; contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate; cheltuieli profesionale; venitul net; deducere personală de bază; deduceri suplimentare; venitul bază de calcul; impozitul calculat şi reţinut; salariul net;
- semnături: conducătorul unităţii, conducătorul compartimentului financiar-contabil, persoana care îl întocmeşte.
Nu ai ce sa modifici...
Statele de plata generate de SAGA contin aceste elemente minime....si mult mai mult chiar...cred ca este cel mai complet model de stat de plata existent la momentul de fata

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
majorare salariu la mijlocul lunii
am o mare problema si mare nevoie de ajutor.
s-a facut un act aditional cu modificare functie si majorare salariu la mijlocul lunii.
cum fac statul de plata ???????
cum fac declaratiile ?????
s-a facut un act aditional cu modificare functie si majorare salariu la mijlocul lunii.
cum fac statul de plata ???????
cum fac declaratiile ?????
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... re+salariu
despre modificare salariu in cursul lunii
despre modificare salariu in cursul lunii
-
Salariu modificat la jumatatea lunii !!
Si noi am intalnit astfel de situatii si am facut in felul urmator : i-am stabilit media zilnica a salariului actual iar apoi media zilnica a salariului pe care urmeaza sa-l primeasca iar mai apoi am inmultit numarul de zile lucrate pana la marire cu prima medie si restul de zile cu media 2, am adunat cele 2 medii si am trecut valoarea rezultata ca salariu de incadrare urmand ca luna viitoare sa modifcam valoarea cu salariul nou