corelatie bilant
-
corelatie bilant
Buna ziua. Am fost la camera de Comert cu bilantul si mi-a dat eroare. anumite corelatii nu sunt bune cu toate ca in bilant la saga nu imi apare nimic cu rosu. Ce este de facut?
-
Verificati fisierele txt generate de SAGA, in fisierul pdf de la MF.
Intrati in SAGA si dati copiere fisiere, apoi deschideti fisierul PDF de la MF si apasati butonul "Import F10 scurt - F40 an curent" si importati fisierele generate.Apoi apasati validez.
Nu cred ca nu va afiseaza si SAGA corelatiile eronate
Intrati in SAGA si dati copiere fisiere, apoi deschideti fisierul PDF de la MF si apasati butonul "Import F10 scurt - F40 an curent" si importati fisierele generate.Apoi apasati validez.
Nu cred ca nu va afiseaza si SAGA corelatiile eronate

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
-
Am intampinat aceleasi probleme. Se pare ca saga nu face bine sumele de control la anumite bilanturi. Am depus multe bilanturi facute in saga si au fost bune si am vreo doua la care saga mi-a dat anumite sume de control iar formatul .pdf alte sume de control. prin adunare erau corecte cele ale pdf-ului
-
Am patit si eu asa. Din 7 bilanturi depuse la unul din ele am avut surpriza sa descopar, dar dupa ce l-am depus, ca nu erau bune corelatiile. Bineinteles ca nu am avut erori cand l-am incarcat pe disketa din Saga, ba mai mult l-au preluat si la Reg. Com. , nu se stie cum, se mirau si ei cand am fost inapoi. L-am mai facut o data, am mai platit o data taxa si l-am depus din nou. Nici acum nu-mi dau seama de unde au aparut cifrele alea. Nici nu am mai spus nimic, am crezut ca am gresit eu cu ceva, dar acum vad ca au mai patit si altii.