versiunea 354
-
-
Si eu am aceeasi problema! Dar mai mult de atat! Am doua salariate cu concediu medical, la prima apare doar ce e platit din CCI, iar a doua salariata (care e in concediu de sarcina si lauzie) nu apare deloc! E vorba de o eroare, sau nu inteleg eu ce ar trebui sa contina acea lista?apetrem scrie:Am introdus un concediu medical, 4 zile din FS, o zi din CCI.
In lista concedii medicale apare doar cu ziua din CCI.
Cred ca nu e bine ...
Vezi ce zice TomaC ,aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 4852#64852
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 4852#64852
Cu aparatia versiunii 354 s-a facut o restrictie la "transferuri".
Adica rubricile "pret nou" si "valoare noua" se pot completa daca valoarea de incarcare in noua gestiune difera de cea initiala si articolul destinatie este completat.
S-a facut aceasta restrictie ca urmare a completarea eronata de catre mai multi utilizatori coloanele respective.
Adica rubricile "pret nou" si "valoare noua" se pot completa daca valoarea de incarcare in noua gestiune difera de cea initiala si articolul destinatie este completat.
S-a facut aceasta restrictie ca urmare a completarea eronata de catre mai multi utilizatori coloanele respective.
O alta inbunatatire (este posibil sa fi aparut mai repede) este ca la darea in consum a materialelor de la "intrari", inainte de a da in consum textul din butonului "bon de consum..." apare ingrosat, iar dupa ce s-a dat in consum textul apare normal.
Pana acum (din cate imi amintesc) la apasarea butonului "bon de consum..." s-a putut genera inca o data bon de consum chiar daca anterior deja s-a generat un bon de consum la acele materiale. Acum dupa ce o data s-a dat in consum si apare textul scris normal (neingrosat) nu mai genereaza inca un bon de consum, ci te directioneaza la bonul de consum creat prima data.
Pana acum (din cate imi amintesc) la apasarea butonului "bon de consum..." s-a putut genera inca o data bon de consum chiar daca anterior deja s-a generat un bon de consum la acele materiale. Acum dupa ce o data s-a dat in consum si apare textul scris normal (neingrosat) nu mai genereaza inca un bon de consum, ci te directioneaza la bonul de consum creat prima data.
- danilevicis
- danilevicis