Precizari privind concediile medicale

balazse

#31 Mesaj de balazse »

Am zis sediu. :D
Depui totul la Bucuresti daca acolo este sediul societatii.

stancium873

#32 Mesaj de stancium873 »

da asa este scuze...
nu am fost suficient de atenta!
merci!

stancium873

#33 Mesaj de stancium873 »

Si mai am o problema...am intrat pe CAS Bucuresti si am gasit urmatorul mesaj:
"Vor fi raportati NUMAI angajatii ale caror certificate medicale au fost eliberate de catre un medic prescriptor aflat in raza teritoriala a Municipiului Bucuresti."
Si acum vine problema mea: daca am un angajat de la punctul de lucru aflat in Dambovita si are certificatul medical eliberat de catre un medic din Azuga (a fost internat)...unde il declar?

burceanuv

#34 Mesaj de burceanuv »

Tot referitor la concedii medicale va expun un aspect de care m-am lovit in luna aceasta cand am vrut sa depun cerere de restituire concedii medicale platite in plus.
Am mers cu cereri de restituie pentru perioada iunie 2009-mai 2010(initial se mergea pe ideea compensarii,dar au intervenit probleme de sanatate la asociati si au hotarat sa suspende firma incepand cu 01.07.2010), si nu mi s-au primit decat ultimile 3 luni pe motiv ca s-a modificat OG 158/2005 prin OUG 36/2010 art.40.

"Art. 40. - (1) Indemnizaþiile pot fi solicitate pe baza actelor justificative, în termen de 90 de zile de la data de la care beneficiarul era în drept sã le solicite."

Eu inteleg aici ca e vorba de decontarea concediului medical catre salariat(el este beneficiarul),iar eu am depus lunar la sanatate declaratie si copii certificate,unde se vedea suma de recuperat, nu mai spun ca puteau sa atentioneze ce decizie urmau sa ia privitor la acest termen,lunar mergea cineva sa depuna declaratia.
Mi-ar fi de folos un punct de vedere.

bolbai

#35 Mesaj de bolbai »

La Oradea au revenit asupra acestui aspect, si si-au dat seama ca in instanta ii vom castiga deoarece nu e normal sa se aplice retroactiv si se poate depune cererea din perioafa iulie 2007- iulie 2010. Mai intreaba si tu in orasul de unde esti.
Ioana B

burceanuv

#36 Mesaj de burceanuv »

Multumesc,dar la Constanta inca sustin termenul de 90 zile pentru depunere cerere de restituire.

Scrie răspuns