Rest de plata negativ

panciui

Rest de plata negativ

#1 Mesaj de panciui »

Buna ziua, stimati colegi am si eu inca o problema si anume, in luna iunie am 4 concedii medicale atunci cand le introduc in programul de salarii si vreau sa completez indemnizatia zilnica pur si simplu nu ma lasa programul ..................... nu vrea sa scrie in casuta aceea am lasat si eu asa dar cand trebuie sa salvez ma atentioneaza ca nu este completat ................ ce Dumnezeu sa fac ca in felul asta acele doua persoane au salariu negativ in statul de plata.
Ioana

balazse

#2 Mesaj de balazse »

Dar acel camp se completeaza automat pe baza datelor introduse in casutele de dinainte, cand ajungi la "procent acordat" apesi pe "enter" si se completeaza automat.
Sa ne zici daca ai rezolvat problema.

panciui

#3 Mesaj de panciui »

Nu acel camp se completeaza singur, se completeaza singur campul media zilnica (baza calcul) si eu spun de indemnizatia zilnica.......... acest camp stiu ca inainte se calcula singur acum nu se mai calculeaza nici singur si nici nu ma lasa pe mine sa scriu in acea casuta.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Daca ai fi facut cum ti-am scris mai sus ai fi observat ca face automat calculul.
Deci sa reluam: ai completat toate casutele pana la "zile banza", completezi "zile baza" apesi "enter", completezi "venituri baza" si apesi "enter", la "media zilnica" se completeaza automat apesi pe "enter", "procentul acordat" ii trecut daca este cazul il modifici si apesi pe "enter", la "indemnizatie zilnica" se completeaza automat si treci mai departe la restul informatiilor suplimentare.

panciui

#5 Mesaj de panciui »

Multumesc mult de tot, am reusit dupa ce am urmat intocmai indicatiile dumneavoasta.

Scrie răspuns