Specificatii pentru trecerea la noua cota de TVA
Chiar nu aveti nicio problema.
Acel TVA din partea de stocuri (aveti evidenta cantitativ-valorica) NU INFLUENTEAZA IN NICIUN FEL descarcarea de gestiune.
Cand faceti NIR-ul acel TVA care apare in articole contabile este pus ca la vanzare SA APARA AUTOMAT cota de TVA in factura emisa.
Ar fi o mica problema ddaca ati avea preturile prestabilite. Aici aveti dreptate; dar permiteti-mi sa ma indoiesc ca aveti preturi de vanzare prestabilite.
Am eu asa un feeling ca nu aveti preturile de vanzare prestabilite si ca le puneti manual.
Acel TVA din partea de stocuri (aveti evidenta cantitativ-valorica) NU INFLUENTEAZA IN NICIUN FEL descarcarea de gestiune.
Cand faceti NIR-ul acel TVA care apare in articole contabile este pus ca la vanzare SA APARA AUTOMAT cota de TVA in factura emisa.
Ar fi o mica problema ddaca ati avea preturile prestabilite. Aici aveti dreptate; dar permiteti-mi sa ma indoiesc ca aveti preturi de vanzare prestabilite.
Am eu asa un feeling ca nu aveti preturile de vanzare prestabilite si ca le puneti manual.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
-
urgent
are cineva OUG privind majorarea TVA-ului ??va rog un linc
Moartea nu vine odata cu varsta, ci cu uitarea. (Gabriel Garcia Marques)
- balteanuc692
-
-
In fereastra articole am un car de coduri de marfa toate cu pretul lor de vanzare. Cand facturez clientilor nu le pun pretul manual ci programul isi ia pretul din aceasta fereasta. La asta v-ati referit? Arareori modific manual pretul cand , de ex un client ia marfa in cantitati mai mari , le dau mai ieftin..paturcai scrie: Am eu asa un feeling ca nu aveti preturile de vanzare prestabilite si ca le puneti manual.
Bear with me..

daca vreti sa le dati mai ieftin, le dati discount pe factura fara sa modificati preturile.
daca doriti totusi vreti sa modificati preturile permanent, trebuie sa faceti proces verbal de modificare de pret, obligatotiu.
daca doriti totusi vreti sa modificati preturile permanent, trebuie sa faceti proces verbal de modificare de pret, obligatotiu.
Ultima oară modificat Vin Iul 02, 2010 10:49 am de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-