majorare tva
Numarul de telefon este 021-305.74.54
Temei legal: art. 140, al. 3:
Cota aplicabilă este cea în vigoare la data la care intervine faptul generator, cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 134 indice 2 alin. (2), pentru care se aplică cota în vigoare la data exigibilităţii taxei.
Temei legal: art. 140, al. 3:
Cota aplicabilă este cea în vigoare la data la care intervine faptul generator, cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 134 indice 2 alin. (2), pentru care se aplică cota în vigoare la data exigibilităţii taxei.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Acest art. intareste faptul ca la schimbarea cotei trebuie aplicata cota schimbata in viitor si nu in trecut.olteanz scrie:Vezi si art. 140 (4) Cod Fiscal
Am avut factura un avans cu 19% inclusa 119 lei factura inainte de 01/07/2010.
Dupa 01/07/2010 clientul meu renunta la avans si trebuie sa ii stornez factura si sa-i restitui banii.
Fac factura de -119 lei, sau de -124 lei?
Eu zic ca pastrez cota de TVA asa cum a fost ea la momentul emiterii sale, pentru ca trebuie sa revin la starea initiala inainte de modificarea cotei.
Urmeaza sa vina o noua versiune modificata pentru SAGA.
Am facut public numarul de telefon de la Asistenta Contribuabili Municipiul Bucuresti.
Ce costa sa dai un telefon acolo?
Ai scris ca: sa vad cine va factura cu 19% de la 01.07.2010 incolo.
Nu factureaza nimeni, ci STORNEAZA iar acele facturi vor fi acceptate de catre "controlori".
Am facut public numarul de telefon de la Asistenta Contribuabili Municipiul Bucuresti.
Ce costa sa dai un telefon acolo?
Ai scris ca: sa vad cine va factura cu 19% de la 01.07.2010 incolo.
Nu factureaza nimeni, ci STORNEAZA iar acele facturi vor fi acceptate de catre "controlori".
-
Re: majorare tva
stie cineva daca taxarea inversa de la cherestea si lemn s-a scos????ca eu asa am inteles ca se va factura cu tva de la 01.07.2010...
multumesc!!!!
multumesc!!!!
Din ce articol al codului fiscal ai înțeles asta?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re:
Septimiuv care este parerea ta ref. la stornarea fact. de avans emise inainte de 01.07.2010? Ma refer la TVA, bineinteles.septimiuv scrie: daca nu intelegi codul fiscal, sau nu vrei sa intelegi ce scrie acolo, poti sa facturezi cu ce procent vrei pt tva

1+1=3
-
nu m-am uitat in codul fiscal...doar ca vorbeam cu cineva de la ocolul silvic...si nah...am zis ca ei ar fi informati...dar se pare ca nu...tomac scrie:Din ce articol al codului fiscal ai înțeles asta?

Re: Re:
conform codului fiscal se storneaza avansul cu 19%olteanz scrie:Septimiuv care este parerea ta ref. la stornarea fact. de avans emise inainte de 01.07.2010? Ma refer la TVA, bineinteles.septimiuv scrie: daca nu intelegi codul fiscal, sau nu vrei sa intelegi ce scrie acolo, poti sa facturezi cu ce procent vrei pt tva
Păi...să te uiți și acolo de acum înainte, sau dacă mai vorbești cu cineva și-ți repetă chestia asta, să-l rogi să-ți indice exact unde scrie ceea ce spune.neguraa420 scrie:nu m-am uitat in codul fiscal
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.