BAZA DE DATE

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
busteani

BAZA DE DATE

#1 Mesaj de busteani »

Am primit baza de date de la cei de la saga restaurata cu niste date si acum nu stiu unde sa o salvez si cum sa procedez sa apara in program. Ma puteti ajuta, please?

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

cel mai simplu... o pui pe o discketa, si te duci in program la "intretinere bd", acolote duci la restaurare si culmea ... apesi pe butonul "restaurare de pe discketa"

busteani

#3 Mesaj de busteani »

Multumesc, am descoperit si eu intre timp. Stiam ca e ceva banal dar imi scapa. Multumesc inca o data.

pepteav420

#4 Mesaj de pepteav420 »

dar fara discheta nu se poate face nimic?
pentru ca fisierele cu salvari sunt totusi pe hard... nu se poate sa le iau de acolo?

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

merge si de pe hard

floreaf

#6 Mesaj de floreaf »

Ce se intampla ca baza de date pe care vreau sa o salvez in S depaseste capacitatea unei dischete?

csedoa

#7 Mesaj de csedoa »

floreaf scrie:Ce se intampla ca baza de date pe care vreau sa o salvez in S depaseste capacitatea unei dischete?
Salvezi pe DVD :D Poti opta acum unde sa salvezi baza de date dar mai este o problema daca salvezi mai multe firme pe acelasi mod de stocare :(stik USB) cum poti sti a cui e salvarea ? :roll:
Off topic: Se poate face o shimbare sau luat in vedere pt. versiunea integrata modalitatea de salvare si restaurare in denumirea arhivei sa intre numele firmei iar in momentul in care sa selectezi arhiva sa apara data la care ai salvat-o?
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

floreaf

#8 Mesaj de floreaf »

Bine o salvez pe alta locatie dar restaurarea de unde o iau ca nu am decat de pe discheta si din salvari bd.Nu am obtiunea alta locatie.

septimiuv

#9 Mesaj de septimiuv »

pui salvarea pe hard in folderul salv_db si o vede programul acolo

mileaa568

#10 Mesaj de mileaa568 »

septimiuv scrie:pui salvarea pe hard in folderul salv_db si o vede programul acolo
:)) cred ca un simplu copy-paste a fisierelor restaurate peste cele din folderul societatii ar rezolva problema
[img]http://www.danasoft.com/sig/semn_andrei.jpg[/img]

tomac

#11 Mesaj de tomac »

csedoa scrie:cum poti sti a cui e salvarea ?
Îţi creezi în prealabil foldere pe stickul USB, pentru fiecare firmă în parte.
mileaa568 scrie:cred ca un simplu copy-paste a fisierelor restaurate peste cele din folderul societatii ar rezolva problema
Da, cu o singură condiţie: versiunea programului trebuie să fie aceiaşi cu cea cu care s-a efectuat salvarea datelor.Altfel, metoda recomandată este cea indicată de către Septimiu: copierea arhivei în salv_bd şi restaurarea ei de acolo.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

mileaa568

#12 Mesaj de mileaa568 »

tomac scrie:
csedoa scrie:cum poti sti a cui e salvarea ?
Îţi creezi în prealabil foldere pe stickul USB, pentru fiecare firmă în parte.
mileaa568 scrie:cred ca un simplu copy-paste a fisierelor restaurate peste cele din folderul societatii ar rezolva problema
Da, cu o singură condiţie: versiunea programului trebuie să fie aceiaşi cu cea cu care s-a efectuat salvarea datelor.Altfel, metoda recomandată este cea indicată de către Septimiu: copierea arhivei în salv_bd şi restaurarea ei de acolo.
nu prea cred ca merge restaurare pe versiuni diferite, iti cere codul de acces dar ma rog.........
[img]http://www.danasoft.com/sig/semn_andrei.jpg[/img]

Scrie răspuns