Model imputernicire administrator....
Model imputernicire administrator....
Trebuie sa fac o imputernicire administratorului firmei pentru a iesi din tara cu masina firmei. I se cere acest document la vama la turci.... pe care trebuie apoi sa il traduc in turca. are cineva un model?
imputernicire iesire din tara cu masina firmei....
Nu a plecat nimeni in vacanta la turci cu masina firmei ? imi trebuie un model de imputernicire pentru administrator care vrea sa plece ca turist in Turcia. La vama trebuie sa prezinte aceasta imputernicire tradusa in turca....
va rog ajutati-ma .....cu un model.....
va rog ajutati-ma .....cu un model.....
- balteanuc692
Re: Model imputernicire administrator....
Pai si daca trebuie sa ajunga pana in Africa de Sud cu masina, ii trebuiesc imputerniciri traduse in toate limbile care se vorbesc pana acolo?
Eu am fost pana in Elvetia cu masina firmei si am avut doar pe engleza imputernicire de la firma de leasing.

si cum arata aceasta imputernicire de la firma de leasing.....o idee va rog....am tot cautat pe net....am gasit informatia de a face imputernicire dar habar nu am cum sa o intocmesc.....
- balteanuc692
Titlu: Power of Attorney
Herby, we authorise SC............... (sau numele cui merge cu ea daca e masina societatii), located in ........(adresa societatii sau a cui merge cu ea plus CUI sau CNP)...., to go outside romanian borders with the following car..... (Tipul masinii)....., chassis number...(numarul sasiului)..., property of.... (numele societatii a cui e masina)...,(adresa societatii propietare), in period..... (data...de cand pana cand).
This letter was issued for the custom authorities, also attashed is CASCO inssurance extension for traveling outside the romanian borders. (aici trebuie sa ii faceti o asigurare speciala daca pe cartea verde de la RCA nu e trecuta Turcia, si banuiesc ca nu e)
Firma propietar (stampila si semnatura) Data
Puteti sa faceti un antet in stanga sus cu datele firmei propietare.
Herby, we authorise SC............... (sau numele cui merge cu ea daca e masina societatii), located in ........(adresa societatii sau a cui merge cu ea plus CUI sau CNP)...., to go outside romanian borders with the following car..... (Tipul masinii)....., chassis number...(numarul sasiului)..., property of.... (numele societatii a cui e masina)...,(adresa societatii propietare), in period..... (data...de cand pana cand).
This letter was issued for the custom authorities, also attashed is CASCO inssurance extension for traveling outside the romanian borders. (aici trebuie sa ii faceti o asigurare speciala daca pe cartea verde de la RCA nu e trecuta Turcia, si banuiesc ca nu e)
Firma propietar (stampila si semnatura) Data
Puteti sa faceti un antet in stanga sus cu datele firmei propietare.
iti multumesc mult. m-a ajutat....