alt tip de subiect
alt tip de subiect
sunteti prietenii mei si intotdeauna m-ati ajutat cu raspunsuri
acum vreau sa intreb altceva , ce nu are legatura cu saga si cu contabilitatea
cum pot sa copiez fisiere de tip mp3 pe un cd , am intrat in windows explorer si acolo am dat copy to audio cd si imi deschide apoi windows media player unde am lista cu fisierele mp3 pe care vreau sa le copiez, si nu stiu ce sa fac in continuare
acum vreau sa intreb altceva , ce nu are legatura cu saga si cu contabilitatea
cum pot sa copiez fisiere de tip mp3 pe un cd , am intrat in windows explorer si acolo am dat copy to audio cd si imi deschide apoi windows media player unde am lista cu fisierele mp3 pe care vreau sa le copiez, si nu stiu ce sa fac in continuare
- fagarasa176
Sau un soft mai mic, free, si cu interfata in limba romana: CDBurnerXp. Se poate gasi aici: www.cdburnerxp.se
Acesta permite crearea de CD audio sau de date.
In cazul copierii de MP2 pe un CD exista 2 variante:
1.Se doreste crearea unui CD audio ce va putea fi redat de orice CD player, caz in care pe CD vor incapea un numar limitat de piese
2.Se copiaza pur si simplu fisierele MP3 pe CD caz in care pe CD vor incapea substantial mai multe fisiere, dar acesta va fi redat doar de acele dispozitive ce au capacitatea de a citi si reda fisiere MP3.
Acesta permite crearea de CD audio sau de date.
In cazul copierii de MP2 pe un CD exista 2 variante:
1.Se doreste crearea unui CD audio ce va putea fi redat de orice CD player, caz in care pe CD vor incapea un numar limitat de piese
2.Se copiaza pur si simplu fisierele MP3 pe CD caz in care pe CD vor incapea substantial mai multe fisiere, dar acesta va fi redat doar de acele dispozitive ce au capacitatea de a citi si reda fisiere MP3.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: alt tip de subiect
Si totusi unde-i Eugen01? Din 20 iunie nici un mesaj nimic...voua nu va lipsesc postarile dansului? 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Si eu m-am gandit in zilele astea unde poate fi, dar m-am gandit ca poate si-a luat un concediu prelungit undeva pe litoralul din Tahiti.
Totusi sper ca nu s-a intamplat nimic cu el si va revenii curand.

Totusi sper ca nu s-a intamplat nimic cu el si va revenii curand.
- fagarasa176
la mare nu este ca nu l'am vazut pe plaja deloc.. 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Raspund aici pentru a nu denatura topic-ul de Pauza.
1.Dom'le...are si marea frumusetile ei.Personal imi place la mare..dar la mare altitudine!!Decat piscat de meduze in Tahiti sau Bali, mai bine zgariat de jnepeni si cu degetele jupuite de conglomerat.Atarnat intr-o mana deasupra unui gol de zeci de metri, sau cand se strica vremea si trebuie sa renunt la traseu, sa incep rapelurile de retragere parca ma face sa inteleg mai bine limitele mele ca fiinta umana, si faptul ca poti fi invingator si prin infrangeri, prin a avea taria de a renunta.In fine...
2.Merci pentru gandurile bune.Sunt bine..in masura in care un cetatean al Romaniei de "middle class"(zic eu despre mine) poate fi bine, in ziua de azi.Desi mai "sarac decat in anul care a trecut, in anul care suntem si in anii care vor venii..cred ca nu am mai fost niciodata" (ca sa fac un pic de up-date Ion Creanga).
2.Altfel...nu mai sunt membru al comunitatii Saga.Am accesat acum si vad ca firma pentru care am lucrat nu a schimbat codul/parola de acces.Asa ca aceasta s-ar putea sa fie ultima mea "interventie".Profit de acest lucru, pentru a multumi tuturor membrilor Saga, pentru ajutorul pe care l-am primit de-a lungul anilor si desi nu sunt un sentimental...o sa-mi lipsiti !!!
Sa auzim numai de bine.
1.Dom'le...are si marea frumusetile ei.Personal imi place la mare..dar la mare altitudine!!Decat piscat de meduze in Tahiti sau Bali, mai bine zgariat de jnepeni si cu degetele jupuite de conglomerat.Atarnat intr-o mana deasupra unui gol de zeci de metri, sau cand se strica vremea si trebuie sa renunt la traseu, sa incep rapelurile de retragere parca ma face sa inteleg mai bine limitele mele ca fiinta umana, si faptul ca poti fi invingator si prin infrangeri, prin a avea taria de a renunta.In fine...
2.Merci pentru gandurile bune.Sunt bine..in masura in care un cetatean al Romaniei de "middle class"(zic eu despre mine) poate fi bine, in ziua de azi.Desi mai "sarac decat in anul care a trecut, in anul care suntem si in anii care vor venii..cred ca nu am mai fost niciodata" (ca sa fac un pic de up-date Ion Creanga).
2.Altfel...nu mai sunt membru al comunitatii Saga.Am accesat acum si vad ca firma pentru care am lucrat nu a schimbat codul/parola de acces.Asa ca aceasta s-ar putea sa fie ultima mea "interventie".Profit de acest lucru, pentru a multumi tuturor membrilor Saga, pentru ajutorul pe care l-am primit de-a lungul anilor si desi nu sunt un sentimental...o sa-mi lipsiti !!!
Sa auzim numai de bine.
Domnule EUGEN01;iti multumesc pentru bucuria care mi-ai adus-o in suflet cu glumele si ,minunata muzica; ai fost neobosit.
Iti multumesc ca existi!
Iti multumesc pentru inteligenta,cultura,bunul simt,omenia,umorul;care ni le-ai daruit
Iti multumesc pentru ca existi!
Iti multumesc fiindca mai exista OAMENI.
Dumnezeu sa-ti dea tot binele din lume
Cu mult drag Ligia
Iti multumesc ca existi!
Iti multumesc pentru inteligenta,cultura,bunul simt,omenia,umorul;care ni le-ai daruit

Iti multumesc pentru ca existi!
Iti multumesc fiindca mai exista OAMENI.
Dumnezeu sa-ti dea tot binele din lume

In primul rand ma bucur ca esti bine si ai reusit sa te mai relaxezi la mare altitudine.
Sunt de acord cu cele scrise de domna Ligia.
O sa ne lipsesti, dar totusi sper ca o sa revii chiar daca sub un alt user (sau iti gasim noi un user "liber"
).
Si nu in ultimul rand vreau sa iti multumesc pentru perioada petrecuta impreuna cu noi.
Sunt de acord cu cele scrise de domna Ligia.
O sa ne lipsesti, dar totusi sper ca o sa revii chiar daca sub un alt user (sau iti gasim noi un user "liber"

Si nu in ultimul rand vreau sa iti multumesc pentru perioada petrecuta impreuna cu noi.
- danilevicis
Am eu un user liber, eugen, daca iti blocheaza firma accesul, trimite-mi un pm sau pe e-mail, sa iti dau parola.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- fagarasa176
Ai bre'...
... unde pleci
nu te las'

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
- balteanuc692
Da-i useru` ca io ii dau berea

- danilevicis
i-am trimis useru pe pm
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic