noutati versiunea 357
noutati versiunea 357
Sa vedem cine ce modificari/inbunatatiri mai gaseste la versiunea 357 (adica in afara de cele din lista de actualizari). 

- fagarasa176
Re: noutati versiunea 357
Da modificari/buşituri putem sa gasim? 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Pai mai degraba inbunatatiri, dar daca ai gasit si busituri care nu s-au rezolvat pana acum poti sa le treci si pe acelea (desi acelea ar trebui sa apara la "Erori, bug-uri..").
- balteanuc692
Am observat o chestiune interesanta... La intrari pe nedefinit pe global-valoric, introduc produsul, cantitatea si pretul de intrare. La pret vanzare automat imi baga niste preturi de la el din burta. Le zic asa pentru ca sunt niste preturi de vanzare aberante, nu au nicio legatura cu niciun istoric sau sa le ia din "articole". Voi patiti la fel? 

Asa este, programul preia pret de vanzare pentru fiecare produs.
Daca folosesti doar denumirea "marfa", va prelua ultimul pret de vanzare introdus.
Daca folosesti mai multe denumiri atunci va introduce pentru fiecare separat ultimul pret de vanzare.
Daca folosesti doar denumirea "marfa", va prelua ultimul pret de vanzare introdus.
Daca folosesti mai multe denumiri atunci va introduce pentru fiecare separat ultimul pret de vanzare.
- balteanuc692
Am mai actualizat odata si acum preia corect pe ultimele preturi
E super treaba