Am verificat in fise articole, situatii stocuri si raport de gestiune si nu apare nimic la gest. materii prime.Verificarea se face in Situatii/Listari>FisaArticol selectand o perioada mai mare de o luna in cazul in care am avut intrari si in alta perioada
Stiti ceva?
Ma gandesc ca poate este ceva in neregula cu programul deoarece am adaugat zilele trecute sectiunea Stocuri la saga c pe care il aveam mai demult si s-a intamplat sa primesc acceptul pentru stocuri exact in momentul cand faceam ultima actualizare, chiar am ramas surprinsa cd am intrat in progam si am constatat ca am deja versiunea integrata ceea ce cu cateva secunde in urma nu aveam.
Este clar ca materiile prime nu sunt inregistrate cu toate ca eu am efectuat o intrare pe care am validat-o, am definit gestiunile dupa indrumarea voastra dar nu pot sa trec mai departe pentru ca, pe undeva ceva schioapata.
Am sa ii rog si pe cei de la service saga sa ia in considerare si acest aspect.
Eu totusi verific si incerc sa rezolv problema dc pot.
Revenind la oile noastre la "comenzi" chenarul de jos nu preia automat consumurile stabilite in retetar ci tb sa le introduc manual inclusiv cantitatile pentru preparare si pretul unitar din factura