programatori scutiti de impozit
Re: programatori scutiti de impozit
daca vorbim de impozitarea tichetelor de masa aici este clar...cei de la Finante Brasov mi-au raspuns ca opinia lor este ca nu se impoziteaza. Dar ca au facut si ei adresa catre Bucuresti si ca in cazul in care opiniile difera o sa ne fie comunicat acest lucru.
Si cum ti-au comunicat....verbal sau scris....m-ar interessa daca ai cumva ceva in scris de la ei , sau daca obtii sa il poztezi aici ...ca mi-ar fi de folos...ca ai mei de la dolj mi-au raspuns in scris ca se impoziteaza.predac793 scrie:daca vorbim de impozitarea tichetelor de masa aici este clar...cei de la Finante Brasov mi-au raspuns ca opinia lor este ca nu se impoziteaza. Dar ca au facut si ei adresa catre Bucuresti si ca in cazul in care opiniile difera o sa ne fie comunicat acest lucru.
Mersi anticipat.
din pacate nu-mi permite sa atasez un pdf...da-mi te rog adresa de email sa ti-l trimit.
Eu mă repet: orice venit salarial sau asimilat salariilor trebuie să fie scutit în aceste cazuri. El tot programator e şi dacă are tichete de masă. La fel şi cei cu handicap grav. Că doar pentru tichete nu or fi mai puţin handicapaţi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Adresa de mail este [email protected]
Mersi mult .
Si tomac, tare aia cu " doar nu sunt mai putin handicapati cand ia tichete"

Mersi mult .
Si tomac, tare aia cu " doar nu sunt mai putin handicapati cand ia tichete"

Am primit adresa in pdf .... mersi mult.
Ei, na! Da' n-am dreptate?
a venit si adresa de la Bucuresti, care confirma raspunsul dat de Brasov...deci tichetele nu se impoziteaza la programatorii cu impozit 0
Şi confirmă ce zic şi eu.
Aşa. Eu zic să-i mai întrebaţi pe cei de la portalcontabilitate, că poate s-au răzgândit.
Era absolut logic să fie scutiţi.
Aşa. Eu zic să-i mai întrebaţi pe cei de la portalcontabilitate, că poate s-au răzgândit.
tomac scrie:Şi confirmă ce zic şi eu.
cei de la portalcontabilitate imi raspunsesera si ei ca tichetele de masa sunt neimpozitate , insa opiniau ca alte sume cum ar fi decontatul abonamentului la sala de fitness, acordat acelorasi programatori trebuie impozitat.
Folosiți butonul "Răspunde" nu "Citează" atunci când vreți să răspundeți.