cum pun saga si pe PC si pe laptop cu un ab.
cum pun saga si pe PC si pe laptop cu un ab.
Am un abonament la saga care este facut pe PC-ul de acasa unde si lucrez , dar la un control imi este de folos programul si as putea sa ma duc cu laptop-ul . Cum as putea sa pun si pe laptop programul in cadrul aceluiasi abonament .
Re: cum pun saga si pe PC si pe laptop cu un ab.
nu se poate
-
am abonament pe un pc
pe celalalt pc (in cazul meu)sau laptop (in cazul tau), am facut asa.
toate sc de pe pc-ul cu abonament le-am salvat si pe dischete sau pe un stick(ai grija sa le redenumesti), la actualizarea 358(de expl)
pe laptop pun varianta free a versiunii 358.
apoi restaurez pe laptop de pe discheta/stick, adica de pe abonament pe free
ok?
succes
pe celalalt pc (in cazul meu)sau laptop (in cazul tau), am facut asa.
toate sc de pe pc-ul cu abonament le-am salvat si pe dischete sau pe un stick(ai grija sa le redenumesti), la actualizarea 358(de expl)
pe laptop pun varianta free a versiunii 358.
apoi restaurez pe laptop de pe discheta/stick, adica de pe abonament pe free
ok?
succes
merge doar la prima restaurare cand e aceeasi varianta instalata pe ambele calculatoare.
la urmatoarea varianta de Saga (ex.din varianta 359 care va urma), daca veti salva firma/firmele pe stik, iar pe laptop aveti varianta 358, va merge restaurarea dar nu veti mai putea lucra pe laptop, pana nu aveti abonament sa actualizati Saga si pe laptop la aceeasi varianta. Atentie!
la urmatoarea varianta de Saga (ex.din varianta 359 care va urma), daca veti salva firma/firmele pe stik, iar pe laptop aveti varianta 358, va merge restaurarea dar nu veti mai putea lucra pe laptop, pana nu aveti abonament sa actualizati Saga si pe laptop la aceeasi varianta. Atentie!

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Exact cum spune Herganiec.... ar fi o idee buna...si un gest frumos de la SAGA ... sa permita sa mai pui programul pe un calculator, in cadrul aceluiasi abonament..... pt ca majoritatea persoanelor au un laptop si un desktop si majoritatea contabililor au mai multe firme la care tin contabilitatea.... iar la un control ai putea frumos sa te duci cu laptopul.
Doar o opinie....
Doar o opinie....
-
Instalati programul numai pe laptop si lucrati permanent pe el .
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar la acest pret nu cred ca se mai poate cere sa se poate instala programul pe doua pc-uri.
@florescuo
Un gest frumos?
Discutăm totuși despre o afacere a unei firme. E ca și cum aș spune și eu într-un magazin, că dacă dau 1000 lei pe un TV să-mi dea și un DVD player și niște DVD-uri cu file, de preferat unul pentru fiecare zi a anului, așa ca un gest frumos.
Un gest frumos?
Discutăm totuși despre o afacere a unei firme. E ca și cum aș spune și eu într-un magazin, că dacă dau 1000 lei pe un TV să-mi dea și un DVD player și niște DVD-uri cu file, de preferat unul pentru fiecare zi a anului, așa ca un gest frumos.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
florescuo scrie:.... pt ca majoritatea persoanelor au un laptop si un desktop si majoritatea contabililor au mai multe firme la care tin contabilitatea.....
daca e asa, au si laptop si tin si mai multe firme nu e greu sa-si mai cumpere un abonament. 350 pe an si nu mai au batai de cap.
Sau iti cumperii 5 abonamente si ai unul gratis de la firma..

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)