discheta (A:)
discheta (A:)
Nu stiu daca am deschis acest topic unde trebuie, stiu insa ca sunt ajutata de fiecare data chiar daca unele din probleme mele nu privesc acest forum.
La casa de pensii nu-mi primeste declaratiile decat cu discheta,iar d-na de la ghiseu a zis ca nu vrea sa se complice cand i-am dat stick-ul.
Eu am un laptop la care am atasat o unitate pentru discheta, iar acum calculatorul nu mai imi recunoaste drive (A:)
cand vreau sa salvez decl. imi zice ca nu am introdusa discheta in unitatea A.
Ma poate ajuta cineva sa inteleg ce se intampla?
Multumesc !
La casa de pensii nu-mi primeste declaratiile decat cu discheta,iar d-na de la ghiseu a zis ca nu vrea sa se complice cand i-am dat stick-ul.
Eu am un laptop la care am atasat o unitate pentru discheta, iar acum calculatorul nu mai imi recunoaste drive (A:)
cand vreau sa salvez decl. imi zice ca nu am introdusa discheta in unitatea A.
Ma poate ajuta cineva sa inteleg ce se intampla?
Multumesc !
- fagarasa176
Re: discheta (A:)
Mm....discheta...good old times
Apare in My Computer A:/// daca nu...
Din cate imi aduc eu aminte trebuie setata si din BIOS

Apare in My Computer A:/// daca nu...
Din cate imi aduc eu aminte trebuie setata si din BIOS
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
1.
2.da , apare in My Computer A:
3.cum se face aceasta setare?

2.da , apare in My Computer A:
3.cum se face aceasta setare?
- balteanuc692
Daca deconectati floppy disk, mai apare in My Computer Drive A?
Pai daca ai legat (prin cablu usb) unitatea de discheta externa, automat iti apare A:.
Inseamna ca salvarea se face pe discheta, dar poti sa alegi unitatea A: dupa apasarea butonului "copiere fisiere".
Inseamna ca salvarea se face pe discheta, dar poti sa alegi unitatea A: dupa apasarea butonului "copiere fisiere".
dupa apasarea butonului ''copiere fisiere'' imi da mesajul ca nu am introdusa discheta in unitatea A, cu toate ca discheta este introdusa.....selectez drive A: dar tot nu imi copie pe discheta.
Ultima oară modificat Joi Sep 09, 2010 12:55 pm de către robut, modificat 1 dată în total.
Nici o problema, mergi mai departe si selectezi partitia unde vrei sa faci salvarea.
Eu sincer n-am avut probleme de acest gen la laptop.
Eu sincer n-am avut probleme de acest gen la laptop.
am selectat drive A: unde fac salvarea si imi da urmatorul mesaj:,,You need to format the disk in drive A: before you can use it''
- fagarasa176
nu cred,in doua zile am incercat zeci de dischete 

- fagarasa176
Acu multi ani...deja devin melancolic
...cand au aparut dischetele dupa ce le cumparai ele trebuiau formatate.
daca incercai sa copiezi ceva pe discheta primeai exact mesajul oe care la'ti primit d-vs.
Mai nou...dischetele de pe piata sunt deja formatate...nu mai trebuie formatata inainte de folosire.
In concluzie....avand in vedere mesajul pe care la'ti primit...eu zic ca totusi...discheta este "bulita"

daca incercai sa copiezi ceva pe discheta primeai exact mesajul oe care la'ti primit d-vs.
Mai nou...dischetele de pe piata sunt deja formatate...nu mai trebuie formatata inainte de folosire.
In concluzie....avand in vedere mesajul pe care la'ti primit...eu zic ca totusi...discheta este "bulita"

Acu multi ani .......si eu lucram doar cu dischete.....
Totusi am incercat si dischete noi, nefolosite.....si cred ca problema este altundeva pentru ca nu pot nici sa le formatez .
Si de ce esti asa de " veselus" ?
Totusi am incercat si dischete noi, nefolosite.....si cred ca problema este altundeva pentru ca nu pot nici sa le formatez .
Si de ce esti asa de " veselus" ?
- fagarasa176
Iti da vreo eroare anume?....poate e protejata la scriere discheta?robut scrie: nu pot nici sa le formatez .

Se apropie week'end'ul..robut scrie:Si de ce esti asa de " veselus" ?

Daca salvezi datele in alta locatie si apoi le copiezi pe discheta primesti acceasi eroare?
Da,imi da urmatorul mesaj" Windows cannot format this type of disk.Insert a different disk and try again"
Sper sa ai vreme frumoasa caci la mine ploua ,e frig...e urat !
Am incercat si imi da aceeasi eroare.
Sper sa ai vreme frumoasa caci la mine ploua ,e frig...e urat !
Am incercat si imi da aceeasi eroare.