DIMINUARE SALAR
Re: DIMINUARE SALAR
Sper ca Apavaloaem, sa trateze cu umor, faptul ca doar 1% (sic),il mentionez aici pe f146 a identificat corect problema, neintelegerea (brut/net).Altfel, m presupune numele de Maria, ii doresc multa sanatate si fericire de ziua numelui.
nu ma ocup de salarii dar eu am invatat ca cand maresc fac 800x125%= 1000 si cand scad fac 1000:125%=800
sau A x B%= C cand maresc si cand scad A:B% =C
Daca gresesc scuze
Daca gresesc scuze
neniscag scrie:nu ma ocup de salarii dar eu am invatat ca cand maresc....![]()
![]()
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
ofofof...are dreptate alunecosu' ala de Plesu:
"In materie de etica, functionam constant printr-o nedemolabila autocomplezenta.Traim intr-o inflatie baroca a competentei morale, intr-o lume a carei principala dezordine risca sa fie faptul ca toti membrii ei se simt moralmente in ordine sau ca toti resimt dezordinea proprie drept neglijabila.L`enfer c`est les autres-parem a concede cu totii.Prin urmare, le paradis c`est nous memes."
(A.P."Minima Moralia pg.12-13)
"In materie de etica, functionam constant printr-o nedemolabila autocomplezenta.Traim intr-o inflatie baroca a competentei morale, intr-o lume a carei principala dezordine risca sa fie faptul ca toti membrii ei se simt moralmente in ordine sau ca toti resimt dezordinea proprie drept neglijabila.L`enfer c`est les autres-parem a concede cu totii.Prin urmare, le paradis c`est nous memes."
(A.P."Minima Moralia pg.12-13)
La crestere da: 800 +800x25%= 800x125%. Daca aplicam rationamentul si la scadere: 1000-1000x25%=1000x75%=750 si nu 800.neniscag scrie:nu ma ocup de salarii dar eu am invatat ca cand maresc fac 800x125%= 1000 si cand scad fac 1000:125%=800
Daca gresesc scuze
sincer numai un bugetar intreaba daca 25% din 1000 e 800 sau 750 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Va rog inchideti subiectul.M-am saturat de atatea jigniri.................halal colegi!!!!!!!!!!