Explicatii actualizari
Explicatii actualizari
Cred ca ar fi mai bine daca pentru toate actualizarile la saga s-ar pune si explicatia nu numai data actualizarii. de exemplu ce diferenta sau ce imbunatatire s-a adus la program din data de 28.08.2010 pana la data de 17.09.2010.?? 

- fagarasa176
Re: Explicatii actualizari
De obicei imbunatatirile le gasesti printre probleme semnalate de catre utilizatori pentru fiecare versiune aparuta
De exemplu la versiune 358 pot sa citesti http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=12517
De exemplu la versiune 358 pot sa citesti http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=12517
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Ma gandesc ca BerceaL se referea la modificarile efectuate la aceeasi versiune.
Ex: versiunea 358 a aparut in 19.08.2010, dar au aparut de altel imbunatatiri (precis s-au rezolvat niste bug-uri) in:
- 25.08.2010;
- 10.08.2010;
- 17.09.2010.
Adica 3 imbunatatiri la aceeasi versiune.
Ex: versiunea 358 a aparut in 19.08.2010, dar au aparut de altel imbunatatiri (precis s-au rezolvat niste bug-uri) in:
- 25.08.2010;
- 10.08.2010;
- 17.09.2010.
Adica 3 imbunatatiri la aceeasi versiune.
- fagarasa176
Pai nu asta am zis si eu? 

Dar ar fi bine totusi sa stii ce bug-uri au fost rezolvate. Este posibil sa nu folosesti meniul in care s-au corectat un bug, astfel nu trebuie sa rulezi inca o data actualizarea.
- fagarasa176
Da...asa estebalazse scrie:Dar ar fi bine totusi sa stii ce bug-uri au fost rezolvate.
Nici nu am afirmat altfel...nu i'am spus colegului berceal ca cererea lui nu este intemeiata...doar i'am dat o idee unde sa se uite pentru a vedea eventualele modificari.

balazse scrie:Dar ar fi bine totusi sa stii ce bug-uri au fost rezolvate. Este posibil sa nu folosesti meniul in care s-au corectat un bug, astfel nu trebuie sa rulezi inca o data actualizarea.
asa este. total de acord sa se scrie 2 cuvinte la fiecare modificare sa stim daca ne afecteaza sau nu.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- balteanuc692
Sustin.
- danilevicis
Vrem noi multe, dar nu este totusi un capat de tara daca nu aflam
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Nu este rea ideea.O sustin.
Din cate stiu eu Saga trimite notificari la fiecare actualizare, in care sunt semnalate, imbunatatirile/bugurile rezolvate.Daca nu primim mail-ul respectiv e posibil ca sa fie o problema de configurare a outlook-ului nostru.Sau (daca am inteles eu bine!) daca avem gmail sa fie o problema de transfer fisiere atasate.
Sustin
Asigurarea locuintelor este obligatorie.
"Ştiu cã nu ştiu nimic, dar ştiu cã pot şti mai mult decât ştiu.". - Socrate
"Ştiu cã nu ştiu nimic, dar ştiu cã pot şti mai mult decât ştiu.". - Socrate
Din help :
"Vă recomandăm ca după apariţia unei versiuni să verificaţi pe pagina de net dacă s-a shimbat versiunea sau dacă versiunea curentă a suferit modificări.În unele situaţii, după lansarea unei versiuni, se poate posta aceiaşi versiune de program pe site în urma unor modificări de natură internă a programelor, modificări care nu duc în mod neapărat la schimbarea numărului de versiune. De exemplu dacă lansarea unei versiuni are loc la data de 01/09/2006 şi până în data de 03/09/2006 se fac unele modificări de natură internă, data lansării versiunii va fi modificată corespunzător pe site.din 01/09 în 03/09"
"Vă recomandăm ca după apariţia unei versiuni să verificaţi pe pagina de net dacă s-a shimbat versiunea sau dacă versiunea curentă a suferit modificări.În unele situaţii, după lansarea unei versiuni, se poate posta aceiaşi versiune de program pe site în urma unor modificări de natură internă a programelor, modificări care nu duc în mod neapărat la schimbarea numărului de versiune. De exemplu dacă lansarea unei versiuni are loc la data de 01/09/2006 şi până în data de 03/09/2006 se fac unele modificări de natură internă, data lansării versiunii va fi modificată corespunzător pe site.din 01/09 în 03/09"
Keep Walking!
- balteanuc692
Da. Se schimba doar data. Nu si ce se schimba in program.