facturi metro/selgros
-
facturi metro/selgros
buna ziua, factura de metro/selgros circula fara chitanta de incasare.....dar cei de la garda cer dovada platii....cum se procedeaza????
- fagarasa176
Re: facturi metro/selgros

Zi'le ca sunt idioti (scuzati limbaju

Daca scrie pe factura ""Factura SELGROS circula fara chitanta de incasare" atunci sa se duca la selgros sa vada daca ai plecat cu produsele din magazin si nu ai platit

Acest lucru este reglementat de OMF 38/2001 dupa cum scrie si pe factura...sincer am cautat acest ordin...dar se pare ca nu exista nicaieri pe internet pt ca eu nu l'am gasit

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
mda..asa ziceam si eu..numai ca la vaslui s-a rasturnat caruta cu prosti....astia interpreteaza cum au chef legile....
-
Se poate face o Dispozitie de plata pe numele celui care a platit factura de metro/selgros (asta doar sa fie cu un "nod in papura" mai putin si cu o hartie in plus)ungureanua scrie:buna ziua, factura de metro/selgros circula fara chitanta de incasare.....dar cei de la garda cer dovada platii....cum se procedeaza????
De ce sa faca DP in plus? Este suficient ce scrie pe factura.Se respecta legea.Deschideti-le ochii la prosti.Mai este loc de reduceri peste 25%.

- fagarasa176
Sustin si eubogeanua scrie:.Mai este loc de reduceri peste 25%.![]()
![]()

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Mda, eu susțin asta cu reducerile de mult.
Pe principiul ăsta, mai avem puțin și o să vedem postări de genul: a venit de la fisc/gardă/pompieri/renel/etc și mi-au cerut să le comunic în scris cine va efectua plăți, cu toate datele personale (inclusiv semnalmente), datele și orele planificate pentru plată, etc. Și asta pentru că așa i se năzare unuia de pe acolo.
Nu le mai acceptați chiar orice.
Pe principiul ăsta, mai avem puțin și o să vedem postări de genul: a venit de la fisc/gardă/pompieri/renel/etc și mi-au cerut să le comunic în scris cine va efectua plăți, cu toate datele personale (inclusiv semnalmente), datele și orele planificate pentru plată, etc. Și asta pentru că așa i se năzare unuia de pe acolo.
Nu le mai acceptați chiar orice.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
este revoltator
la cat de destepti sunt nu ne mai mira nimic. la un control, au avut tupeul sa intrebe de ce casierul are declaratie de inventar la inventarierea din 31.12.2009.contraziz s-a dus la masina, a venit cu leptopul s-a documentat si a schimbat-o ca la Ploiesti. administratorul.
pai nu prevad in Norma la omfp 2861/2009 la punctul 8 lit.a ca "se ia o declaratie de la gestionarul etc..." ????cat despre numar e prevazut in aceeasi NM punctul 2.filipn scrie:are declaratie de inventar la inventarierea din 31.12.2009
cand vrei sa pleci cu ceva la mana,incerci toate caile,daca tine "arde" pr.verbal si gata, amenda este rezolvata. au plecat atunci linistiti dar cine stie...!!!