Buna ziua,
am mutat de curand programul de pe un calculator normal pe un laptop.
Problema e ca , atunci cand mi se deschide o fereastra, in momentul cand vreau sa o inchid, se blocheaza programul - fereastra deschisa se mareste si sta asa ceva timp. De precizat - atunci cand se blocheaza - iconita programului din coltul stang al ferestrei principale se transforma intr-un patrat alb - exact cum apare atunci cand un program nu mai raspunde comenzilor si se blocheaza.
Mai precizez ca imprimanta o am prin retea wireless, nu prin cablu direct.
De ce se intampla asa - si ce pot face sa nu mi se mai intample ?
multumesc
blocare ferestre
Re: blocare ferestre
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... +pe+laptop
(folosind Cautare se gasesc mai multe topicuri pe aceasta tema un singur abonament ..mai multe calculatoare;nu retea)
1.Aveti numai un abonament.
2.Probabil ati descarcat/mutat numai actualizarea, nu si programul in sine;programul il descarcam din pagina Saga fara sa ne logam.
(folosind Cautare se gasesc mai multe topicuri pe aceasta tema un singur abonament ..mai multe calculatoare;nu retea)
1.Aveti numai un abonament.
2.Probabil ati descarcat/mutat numai actualizarea, nu si programul in sine;programul il descarcam din pagina Saga fara sa ne logam.
-
Re: blocare ferestre
eu am facut si descarcarea programului - deci urmatorii pasi :
- descarcare prorgam gratuit de pe saga
- mutat fisier (cu totul) saga pe calculator nou
- actualizat
Intr-adevar, eu aveam o versiune mai veche si l-am actualizat dupa instalarea intregului program
- descarcare prorgam gratuit de pe saga
- mutat fisier (cu totul) saga pe calculator nou
- actualizat
Intr-adevar, eu aveam o versiune mai veche si l-am actualizat dupa instalarea intregului program