revisal
-
revisal
Buna
Cu data de 30.09.2010 am desfacut un contract de munca cu art.65 alin .1.Am intrat in Fisiere-Salariati si am trecut la ultima zi de lucru 30.09.2010...DUPA care am intrat in reg.de evid. salariati si am adaugat la Incetare contract modificarile aduse si la Angajati/Contracte am adaugat ultima zi de lucru.Am procedat bine?...Trebuie sa mai operez ceva?...Asa am copiat registrul pe discheta...
Multumesc anticipat
Cu data de 30.09.2010 am desfacut un contract de munca cu art.65 alin .1.Am intrat in Fisiere-Salariati si am trecut la ultima zi de lucru 30.09.2010...DUPA care am intrat in reg.de evid. salariati si am adaugat la Incetare contract modificarile aduse si la Angajati/Contracte am adaugat ultima zi de lucru.Am procedat bine?...Trebuie sa mai operez ceva?...Asa am copiat registrul pe discheta...
Multumesc anticipat
Re: revisal
e OOOOK!
sa nu uiti in schimb sa transmiti fisierul si la ITM
sa nu uiti in schimb sa transmiti fisierul si la ITM
-
Si in pagina Angajator/Registru modificari datele introduse de mine apar de doua ori,singura diferenta fiind in casuta Tip modificari unde apar o data cu A(adaugare)si o data cu M(modificare) .E corect?....
-
Cei de la itm mi-au cerut si revisalul in format hartie dar programul nu-l listeaza.Ce as putea face?...(avem curentul oprit si nu pot folosi calculatorul prea mult ca sa caut singura informati ...)
Cum adica in format hartie?
Pai daca ai facut o decizie atunci treci pe decizie nr. revisal si gata este pe format hartie.
Daca nu te cred sa verifice ei in baza de date de pe serverul lor, la care au acces si ei.
Nu scrie nici unde ca ar treui sa listezi codul emis la incarcarea fisierului.
Pai daca ai facut o decizie atunci treci pe decizie nr. revisal si gata este pe format hartie.
Daca nu te cred sa verifice ei in baza de date de pe serverul lor, la care au acces si ei.
Nu scrie nici unde ca ar treui sa listezi codul emis la incarcarea fisierului.
-
Cand am depus decizia si preavizul la itm am depus si revisal in format electronic,dar doamna de la ghiseu mi-a spus ca trebuie sa depun revisal si listat in format hartie....ce numar de revisal trebuia trecut pe decizie?...
-
Am trecut pe decizie numarul contractului atribuit de itm ....(P8520)
-
nr revisal apare doar daca este transmis online, daca este dus la itm atunci trebuie sa iti dea de acolo numar de revisal.
-
D-na probabil s-a referit la adresa de inaintare, alt format pe hartie nu exista, poate doar in mintea ei.