herganiec scrie:procedaţi în felul următor:
1.Închideţi luna la firma respectivă, de exemplu la 30.09.2010, (nu contează că aţi mai introdus producţia şi facturi pe intrări sau ieşiri pe luna 10.2010) şi faceţi o salvare. Mare atenţie la de stocuri, faceţi un inventar să nu aveţi articole cu stoc negativ şi corectaţi-le că nu va funcţiona mai departe.
2. Creaţi o firma nouă, SC XX SRL, mergeţi la preluare date contabile şi introduceţi luna octombrie, anul 2010
3. acolo, în dreapta apăsaţi /Preluare automată/
1.Nu ar trebui sa ne iritam.Poate cel ce da un raspuns nu a inteles bine problema.
2.Eu am inteles ca pasii sunt intai salvare...dupa aceea creare societate noua.
Stai linistit...nu te'a luat nimeni in "băşcălie" dar nu are cum sa nu existe acel buton....poate doar sa fie inactiv din cauza ca preluarea este validata...situatie in care apare preluare date dar embosat...
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
ciudat..
ai creat firma noua ?
si acolo la preluare date contabile se deschide fereastra si in drepta sus trebuie sa fie preluare automata.
alegeti luna 10 si anul 2010 si apasati preluare automata..
Nu intelg de ce nu aveti butonul acela..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Stergeti fisierul free.txt din directorul programului saga si o sa va apare in programul SAGA la meniul Administrare> Preluare stocuri initiale butonul numit "Preluare automata".
Aceeasi smecherie este si la Preluare date contabile (pentru a prelua balanta cu o anumita luna de pe o alta firma. Tare nu
Da, dar in versiunea gratuita nu este nevoie sa faci preluari de date/stocuri ca iti blochezi programul, implicit nu este nevoie de acel buton (pentru a evita tentatiile).
Sau se mai poate intampla cazul in care clientul isi creaza fisierul free.txt in cazul in care exista raid pe calculator.
ufff...uite asa bunioara, omu' cum e nevricos, de curiozitate intra la o idee (ma refer la mine!!); a intrat la o idee??fandacsia-i gata si dupa ia cade in ipohondrie!! (conu'Leonida un stramos de'al meu).Am crezut ca e ceva in neregula cu softu' !!Ar fi trebuit sa stiu chestia asta!!!
P73>
Ma consider debitor pentru explicatie.Daca treci prin Bucuresti...anytime anyway...Multumesc!!!
Ultima oară modificat Mie Oct 13, 2010 3:21 pm de către eugen01, modificat 1 dată în total.
E versiunea completa, CU LICENTA si nu apare comanda aia
ps.
are dreptate colegul(colega) care a scris sa sterg fisierul free.txt, dupa stergerea acelui fisier, a aparut si acel buton cu PRELUARE AUTOMATA
ps ps ps
am dat export din cealalta firma, am copiat directoru <export> pe alta partitie de hard-disk si cand merg sa dai preluare automata imi spune < CALE DE TRANSFER INVALIDA , ALEGETI ALTA> , in acel director sint datele pe care le-am exportat din cealalta firma, dar operatiunea asta scrie acolo ca este pentru import din SAGA C si SAGA S
Ultima oară modificat Mie Oct 13, 2010 3:35 pm de către berceal, modificat de 2 ori în total.