modul pt casa de amanet

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
sandam6

modul pt casa de amanet

#1 Mesaj de sandam6 »

am si eu o mare rugaminte, am preluat de curind citeva firme care au ca si obiect de activitate "case de amanet", toate bune si frumoase pina aici , insa sincer nu as vrea sa lucrez contabilitatea financiara pe softuri "de cind era lupul catel" :(

stie cineva daca exista vre-o posibilitate in viitorul apropiat ca cei de la saga sa faca acel modul de care am avea atita nevoie ?
sau vin cu o rugaminte "am vazut" ca cineva din Iasi a facut un programel pe acealasi limbaj (cred)
http://www.emysoft.ro/program-gestiune-amanet.php , m-ar interesa daca se poate copia din el in SAGA....

septimiuv

Re: modul pt casa de amanet

#2 Mesaj de septimiuv »

in principiu in saga se pot copia informatii decat din saga, nu e mai simplu sa trimiti mail la saga?

sandam6

#3 Mesaj de sandam6 »

de trimis am trimis ..... insa nu cred ca ma baga cineva in seama .. cred ca o sa incep iar sa-i bombardez cu telefoane ...
dar ... cum vad ca nu intereseaza pe nimeni acest modul .. slabe sperante sa fie implementat.....doar pt un utilizator ,doi ....

asa ca .... mai cumparam niste programe in plus .. mai tragem niste injuraturi .. si mergem inainte .. ca asa-i la noi ... de ce sa ne fie bine...cind se poate si mai rau

cucue994

#4 Mesaj de cucue994 »

NU STIU DACA ASTA M-AR DERANJA PREA TARE , DAR CRED CA TREBUIE GASITA O SOLUTIE.....

balazse

#5 Mesaj de balazse »

tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule. Acest mod de a posta este considerat nepoliticos.

Scrie răspuns