Prietenul nostru paturcai ?!

herganiec

Prietenul nostru paturcai ?!

#1 Mesaj de herganiec »

Nu l-am mai văzut de mult pe forum pe paturcai. Știe cineva ce e cu el ? :(
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

butnarur

Re: Prietenul nostru paturcai ?!

#2 Mesaj de butnarur »

herganiec, cred ca ne-ai citit gandurile tuturor!
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Din cand in cand l-am mai vazut logat, dar din cate vad din 15 oct 2010 nu a mai postat nimic.
Sper totusi ca este bine.

danilevicis

#4 Mesaj de danilevicis »

cred ca este ocupat cu APEC-ul.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

bogeanua

#5 Mesaj de bogeanua »

Ultima vizita pe forum a efectuat-o in 04.11.2010.Haideti sa-l strigam,a la Mircea Radu.
Ioaneeeeeeeeee......

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Din păcate, din ceea ce știu eu, are unele probleme personale ce nu-i lasă suficient timp de a intra pe forum. Să sperăm că ce vor rezolva cu bine.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ferenta

#7 Mesaj de ferenta »

La cât îl cunoaştem noi de răzbătător, la inima buna pe care o are, ca să nu mai zic la câţi dintre noi ne-a întins o mână de ajutor, de-a lungul anilor, eu sper din tot sufletul că Dumnezeu îl va ajuta să depăşească orice problemă.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

paturcai

#8 Mesaj de paturcai »

Va multumesc pentru grija iar suportul de aici ma bucura enorm.
In cuvinte simple este cam asa:
- mama mea - care are 84 de ani - si-a fracturat piciorul in luna aprilie 2010
- in septembrie in urma unui tratament inadecvat (ca sa fiu elegant) mama mea avea halucinatii si nu mai stia nici cine este nici cine suntem. A fost un cosmar. Daca am solicitat medicului sa explice ce anume se intampla si de ce este in acea stare acesta mi-a recomandat sa o consulte si un psihitaru desi tratamentul fusese prescris de el. Cu de la mine putere i-am suspendat acel tratament. Am refuzat sa i-l mai administrez. Dupa 3 zile de la suspendarea tratamentului si-a revenit complet. Pana la acest episod nefericit nici n-am stiut cat de mult imi iubesc mama.
Biata de ea e disperata ca nu o pupam decat de ziua ei, o data pe an, si acum o pup de 3 ori pe zi.
- de bucurie am hotarat sa fac ceva in casa: sa pun gresie si faianta; am tocmit un mester (200.000 lei vechi metrul patrat) si de o luna sunt cu bucataria pe balcon si cu camara in casa. Abia acum cand scriu am apucat sa ma odihnesc inainte sa incep curatenia generala; casa este ca in filmele de groaza cu praful cat degetul. E un dezastru!

Ii multumesc prietenului HerganieC dar sincer nu meritam un subiect.
Un subiect cu siguranta merita: TomaC, SeptimiuV in primul rand si voi restul pentru ca fara voi forumul nu ar fi cel mai profesionist si cel mai "localizat" pe teme contabile din Romania. Daca cei doi pe care i-am amintit nu ar exista chiar am avea o problema cu forumul.
BalazsE are dreptate m-am multumit sa citesc ceea ce scrieti si am constatat cu o deosebita placere ca forumul a evoluat in directia buna si ca - sa ma repet - a ajuns cel mai profesionist din Romania.
Eu ca eu, am mai lipsit, dar de ApetreM nici macar nu mai stim nimic.
O sa incepem sa strigam catalogul ca sunt prea multi absenti de-o vreme incoace.

Va multumesc frumos si promit sa revin sa scriu.
Trebuie sa marturisesc ca prietenul Eugen1 m-a sunat sa imi spuna despre post. Vroiam sa intru si eu in seara asta...Eugen a fost mai rapid.
Va multumesc frumos.
(((((((((((((((((((((((((prietenilor de pe forumul SAGA)))))))))))))))))))))))))))))

PS.
HerganieC vorbeste de mine ca nu am mai iesit pe forum dar el cand zbura prin nu-stiu-ce-galaxii...ce sa mai zic.
:wink:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

stoicat

#9 Mesaj de stoicat »

Bun venit acasa !
Multa sanatate mamei dumneavoastra.
Ne-ati lipsit.
Numai bine !

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

Bine ai venit prietene..! :)
Sincer, eu ți-am simțit lipsa.. și nu o spun să te flatez :wink: Sper să se arajeze și la tine lucrurile numai spre bine, dacă trebuie vin și duc molozul de la ce ai spart sau razuiesc pereții .. că faianță nu stiu să pun.. :mrgreen:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

danilevicis

#11 Mesaj de danilevicis »

Multa putere sa treci peste toate!
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

balazse

#12 Mesaj de balazse »

Bine sa stim ca esti bine. Multa sanatate la toata familia, ca pana la urma sanatatea este cel mai important lucru.

muresans

#13 Mesaj de muresans »

Bine ai revenit paturcai.Ti-am simtit lipsa.Multa sanatate mamei(mama este numai una)si intregii familii.

fagarasa176

#14 Mesaj de fagarasa176 »

Welcome back old buddy :mrgreen:
P.S: stiu ca nu suntem "atat" de prieteni si nici "atat" de vechi dat imi place cum suna :wink:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

nesea

#15 Mesaj de nesea »

Mi-ai lipsit si mie d-le Nelu,f.mult,dar nu am avut curajul sa te strig pe forum,fiind cea mai varstnica forumista.Precum bine stii am si eu onorata varsta de 74 ani.Doresc multa sanatate mamei si saruta-o cat mai des,caci numai noi stim cata nevoie avem de un STROP de tandrete.
Eu primesc sarutarile de ziua mea prin telefon.E bine si asa, decat deloc.
Doresc cu mult drag intrgii familii sanatate ,fericire si iubire.Ligia

Scrie răspuns