Versiunea integrata
-
dogarus813
Nu te agita colega...se pare ca s-a dat doar o "bifa promisa" in ceea ce priveste SAGA C integrat...aceasta versiune integrata are legatura cu schimbarile majore de dupa 01.01.2007 cum am eu cu clonarea oitei Dolly?!!!!!!!!
Echipa SAGA mai are mult de lucru pt. ca sa fim seriosi si sinceri in acelasi timp...Pana la ora aceasta sunt o suma de lucruri care nu sunt bine regelmentate in legislatie si chiar nu pot nici ei sa ia taurul de coarne...
Pe masura ce vor veni autoritatile cu clarificari "punctuale" la anumite "scapari" legislative si echipa de la SAGA probabil ne va "bombarda" cu actualizari...
Nu te agita colega...se pare ca s-a dat doar o "bifa promisa" in ceea ce priveste SAGA C integrat...aceasta versiune integrata are legatura cu schimbarile majore de dupa 01.01.2007 cum am eu cu clonarea oitei Dolly?!!!!!!!!
Echipa SAGA mai are mult de lucru pt. ca sa fim seriosi si sinceri in acelasi timp...Pana la ora aceasta sunt o suma de lucruri care nu sunt bine regelmentate in legislatie si chiar nu pot nici ei sa ia taurul de coarne...
Pe masura ce vor veni autoritatile cu clarificari "punctuale" la anumite "scapari" legislative si echipa de la SAGA probabil ne va "bombarda" cu actualizari...
- Administrator
Precum, probabil ca ai observat, am revenit la decizia initiala si n-am renuntat la SAGA S de sine statator. Update-ul cu SAGA C se poate si numai prin activarea partii de stocuri.Doriana scrie: totusi pacat ca se renunta la s de sine statator, este foarte buna pt firmele de standuri de ex...sa ma exprim asa, factureaza isi tin evidenta stocurilor, reg casa, rap gest, inventare.....de c nu au nevoie, si chiar e indicat sa nu se bage vanzatoarea in conta.....![]()
- Administrator
Modificarile necesare pentru salarii se vor introduce spre sfarsitul lunii, atunci cand se vof fi definitivat situatiile pentru decembrie 2006.dogarus813 scrie:FELICITARI PENTRU VERSIUNEA INTEGRATA!!! Am descarcat-o azi si...parca imi aduc eu aminte ca incepand cu 01.01.2007 era vorba sa se introduca 0.25% fond garantare creante salariale care se scadea din 2.5% somaj angajator? Nu sunt eu la zi cu noutatile?
Oricum, pentru somaj, trebuie schimbat programul de declaratii. Problema nu este cand facem noi actualizarile, ci cand le fac ei.
- Administrator
- Administrator
Re: versiunea integrata
Daca faci abonament si pentru partea de stocuri poti avea acces si la aceasta. Pretul este 158/an pt. SAGA Software si 134/an pt. SAGA BISS. Trebuie scris pe OP "SAGA S nou".pascug scrie:Am achizitionat numai saga c, la exipirarea contractului ma pot abona la versiunea integrata probabil. Pot si mai repede?
Ultima oară modificat Joi Ian 04, 2007 1:32 am de către Administrator, modificat 1 dată în total.
- Administrator
Abonamentul pentru programul integrat este echivalent cu abonamentul la SAGA C + SAGA S. Preturile si reducerile sunt acelasi. Singura diferenta este ca, de acum, durata este 1 an, nu 6 luni. Evident pretul pentru prelungire va fi 79+79=158.popai scrie:de acord cu versiunea integrata
acum problema noastra :
abonamentul nostru expira pe 7 ianuarie , daca platim abonamentul acum avem discount , dar la ce facem noi abonament la saga c + s sau la saga integrat ?
da....era pacat sa ramana asa, astfel firmele isi tin ei stocurile si fac facturile, noi contabilii putand prelua prin imp/exp iesirile , intrarile, si evident si clientii si furniz, si articolele.Administrator scrie:Precum, probabil ca ai observat, am revenit la decizia initiala si n-am renuntat la SAGA S de sine statator. Update-ul cu SAGA C se poate si numai prin activarea partii de stocuri.Doriana scrie: totusi pacat ca se renunta la s de sine statator, este foarte buna pt firmele de standuri de ex...sa ma exprim asa, factureaza isi tin evidenta stocurilor, reg casa, rap gest, inventare.....de c nu au nevoie, si chiar e indicat sa nu se bage vanzatoarea in conta.....![]()
este mult mai practic asa.
multumim !!!
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
-
As avea cateva sugestii. De exemplu la Iesiri ar trebui sa fie fiecare rand la articole numerotat, ptr ca te incurca rau de tot atunci cand facturezi. De exemplu pe factura A4 intra sa zicem 30 de articole, si trebuie sa stai si sa le numeri ca nu cumva sa depasesti nr articolelor, ca altfel iti tipareste gresit factura.
Eu de exemplu folosesc si Saga C si S, Saga S mai mult la facturari, si e tare incurcata treaba acum din pct de vedere iesirilor, deoarece acum pe langa coloana cu Gestiune, apare si coloana cu tipul articolului, deci pana ajungi sa bagi un anume articol trebuie sa treci prin diferite obstacole....si atunci cand lucrezi intr-un magazin si clientul vrea repede sa-i faci factura, te cam tine din urma. Cel putin in Saga S initiala era mult mai simplu.
Eu de exemplu folosesc si Saga C si S, Saga S mai mult la facturari, si e tare incurcata treaba acum din pct de vedere iesirilor, deoarece acum pe langa coloana cu Gestiune, apare si coloana cu tipul articolului, deci pana ajungi sa bagi un anume articol trebuie sa treci prin diferite obstacole....si atunci cand lucrezi intr-un magazin si clientul vrea repede sa-i faci factura, te cam tine din urma. Cel putin in Saga S initiala era mult mai simplu.
-
-
-
varianta integrata
Pot instala direct (fara a mai trece prin variantele prezentate pana acum) varianta integrata 281 din 11.01.2007 ?
Multumesc anticipat !!
Multumesc anticipat !!