problema cu dimensiunea ferestrelor
-
problema cu dimensiunea ferestrelor
Am urmatoarea problema pentru care va cer ajutor :cind deschid programul fereastra s-a marit foarte mult si nu mai am acces la butoanele din partea dreapta a ecranului si nu stiu cum sa deplasez limita din dreapta a ferestrei;banuiesc ca este o eroare de clasa I dar eu nu stiu s-o rezolv.Multumesc anticipat pentru orice fel de sugestie.
Re: problema cu dimensiunea ferestrelor
Este simplu. Mergi in coltul stanga-sus si atunci cursorul devine de genul <-> (doar ca pe diagonala) si atunci daca ti apasat pe butonul stanga a mouse-ului si tragi spre dreapta reduci marimea ferestrei, dupa care bara ferestrei (partea de sus) muti fereastra spre stanga. Faci aceste manevre pana cand vei putea vizualiza butoanele de pe bara ferestrei (adica minimize, maximazi si close).
- balteanuc692
Nu cumva ti s-au marit si iconitzele de pe desktop?
-
nu;nu s-au marit iconitele
-
Nu reusesc absolut deloc nici cu mouse-ul in colt (pe diagonala).Coltul din dreapta al paginii refuza sa apara;nu vad la nici una dintre ferestre butonul de iesire .
- danilevicis
Intra si da rezolutia mai mica, click dreapta pe desktop, properties, settings.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- fagarasa176
pai omu a zis deja ca citez:danilevicis scrie:Intra si da rezolutia mai mica, click dreapta pe desktop, properties, settings.
ionescug551 scrie:nu;nu s-au marit iconitele
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
- balteanuc692
De aceea am intrebat, ma gandeam la rezolutie
Incercati sa readuceti de pe site programul. De obicei ferestrele revin la forma initiala la reactualizarea programului.

si mie mi se mai intampla acest lucru cand lucrez in retea.
Unul din calculatoare are monitor wide iar celelalte monitoare normale.
Cand apar probleme de genul asta pur si simplu dau un dublu-click pe bara de sus a ferestrei si se rezolva ( in sensul ca se ajusteaza automat). Incercati si asa, poate merge.
Unul din calculatoare are monitor wide iar celelalte monitoare normale.
Cand apar probleme de genul asta pur si simplu dau un dublu-click pe bara de sus a ferestrei si se rezolva ( in sensul ca se ajusteaza automat). Incercati si asa, poate merge.
Solutia data de MuresanC este cel mai bun, cel cu dublu-click pe bara ferestrei.
-
Multumesc;cu dublu clik intr-adevar a aparut si partea dreapta a ferestrelor.dar numai in cazul in care fereastra este pe intreg ecranul;tot e bine.